Γιώργος Τσαλίκης: Η τρυφερή ευχή στην Δώρα του για τα γενέθλιά της!

Ο Γιώργος Τσαλίκης γνώρισε την Δώρα του όταν ήταν ακόμα φοιτητής στο Βουκουρέστι. Από τότε μέχρι σήμερα οι δυο τους είναι αχώριστοι. Σημαντικοί σταθμοί στη ζωή τους, ο γάμος τους το 2002 και η γέννηση των τριών γιων τους (Χάρη, Βασίλη και Άγγελου), που έχουν γεμίσει το σπίτι τους γέλια, φωνές και παιδική τρυφερότητα.

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν βρει την “μαγική” ισορροπία για να διατηρούν τα τρυφερά τους συναισθήματα ο ένας για τον άλλο παρά την τριβή της καθημερινότητας.

Η τρυφερή τους σχέση φαίνεται μέσα από τις μικρές πράξεις αγάπης του ενός για τον άλλο, όπως αυτή που ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε σήμερα για την Δώρα του που έχει γενέθλια. Ο τραγουδιστής δημιούργησε ένα video με τις φωτογραφίες της συζύγου του, το έντυσε μουσικά με το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου “Χρόνια πολλά”, και της ευχήθηκε μέσω Instagram.

“Όταν είμαι μαζί με τη Δώρα είτε είναι τα παιδιά μαζί μας είτε όχι, περνάμε πολύ ωραία, πολύ γλυκά, πολυ τρυφερά πολύ αστεία.. Έτσι μπορεί να πεις ότι είμαστε σε διαρκές honeymoon! Αλλά η ζωή δεν είναι έτσι, δεν ζούμε στον πλανήτη happy.. Υπάρχει η καθημερινότητα οι υποχρεώσεις…” έλεγε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο TLIFE, αποκαλύπτοντας το “μυστικό” του επιτυχημένου γάμου του.

Read More

And More