Γιώργος Τσαλίκης: Τα γλυκά που τον ξετρέλαναν στην Στουτγκάρδη!

Μια έντονα δημιουργική περίοδο ζει ο Γιώργος Τσαλίκης, Ο τραγουδιστής λίγο μετά την ολοκλήρωση την κυκλοφορία του νέου του videoclip για το τραγούδι του: “Πού είναι η καρδιά;” ξεκίνησε την περιοδεία που ονόμασε “Tsalikis tour 2015” στις αναφορές του στα social media.

Έτσι ο τραγουδιστής αφού ξεκουράστηκε στο ταξίδι αναψυχής με την σύζυγό του στη Βαρκελώνη (δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες), ταξίδεψε στη Στουτγκάρδη, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του, όπου το Σάββατο ανέβηκε στην πίστα γνωστού ελληνικού club και ξεσήκωσε το κοινό.

“Ready to Rock Stuttgard! Sold Out!” έγραψε ενθουσιασμένος ο τραγουδιστής μέσω Instagram.

Μαζί του στο ταξίδι του στη Γερμανία ήταν και ο καλός του φίλος και συνεργάτης Κώστας Μηλιωτάκης, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις ομορφιές της πόλης την επομένη του live του. Ωστόσο, αντί να τον κερδίσουν τα αξιοθέατα, τελικά τον Γιώργο Τσαλίκη, τον ξετρέλαναν τα γλυκά που μαζί με τον φίλο του αγόρασαν στον δρόμο και απόλαυσαν επιτόπου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν έχασε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα γλυκίσματα αυτά στους διαδικτυακούς του φίλους. Πρόκειται για φρούτα και ξηρούς καρπούς περιχυμένους με σοκολάτα. Κι όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που μοιράστηκε ο τραγουδιστής ένα από αυτά τα γλυκά “σουβλάκια” δεν είναι αρκετό!

Read More

And More