Γιορτή του πατέρα: Σε ποιους τρεις μπαμπάδες ευχήθηκε περήφανη η Σίσσυ Χρηστίδου;

Η Σίσση Χρηστίδου σήμερα γιορτάζει την ημέρα του πατέρα από το πρωί. Και φυσικά οι ευχές της δεν έχουν μόνο αποδέκτη τον πατέρα της. Γιατί η Σίσσυ Χρηστίδου δεν νιώθει μόνο κόρη. Είναι ταυτόχρονα μητέρα δύο παιδιών και αδερφή ενός άλλου πατέρα.

Γι’ αυτό το λόγο δεν περιορίστηκε να ευχηθεί χρόνια πολλά μόνο στον μπαμπά της, αλλά ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο και στον σύζυγό της αλλά και τον αδερφό της. Άλλωστε η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων νιώθει εξίσου περήφανη και για τους τρεις αυτούς άντρες της ζωής της.

Δες λοιπόν πώς τους ευχήθηκε.

Happy Fathers Day Daddy! Your love endless, selfless, infinite, deep.. Always & forever, your baby girl I’ll be..! @theodoroschristidis #FathersDay

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy (@sissychristidou) στις

“Η αγάπη σου, ατέλειωτη, ανιδιοτελής, άπειρη βαθιά. Πάντα θα είμαι το κοριτσάκι σου μπαμπά μου” ευχήθηκε στον Θοδωρή Χρηστίδη.

So proud baby, for the father you became! Our boys are sooo lucky! #HappyFathersDay @thodorismarantinis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy (@sissychristidou) στις

“Είμαι τόσο περήφανη, μωρό μου, για το πώς είσαι σαν πατέρας. Τα αγόρια μας είναι πολύ τυχερά” έγραψε στον Θοδωρή Μαραντίνη.

And the third #BestDaddy in the universe is you my bro Looks like you took after our dads talent! #LoveYouAndYourKiddosTooMuch #HappyFathersDay @giannischristidis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy (@sissychristidou) στις

“Και ο τρίτος καλύτερος μπαμπάς στο σύμπαν είσαι εσύ αδερφέ μου! Πήρες το ταλέντο του πατέρα μας”, έγραψε στον αδερφό της Γιάννη.

Read More

And More