Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.07.2010 | 08:19

Σήμερα καταθέτει η σύζυγος του Σωκράτη Γκιόλια!

Σήμερα καταθέτει η σύζυγος του Σωκράτη Γκιόλια!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του Σωκράτη Γκιόλια συνεχίζονται. Η Αντιτρομοκρατική έχει στα χέρια της μέχρι στιγμής 20 καταθέσεις οι οποίες όμως δυστυχώς δεν δίνουν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει και η σύζυγος του δημοσιογράφου, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα κύησης και όπως είναι φυσικό, η ψυχολογία της είναι σε άσχημη κατάσταση.

Στις διωκτικές αρχές υπάρχει μεγάλη σύγχυση καθώς υπάρχουν διαφορές στους τρόπους δράσεις και στις εμφανίσεις των διαφόρων οργανώσεων. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έχουν αναφέρει ότι: ''Για να βρούμε τη “Σέχτα Επαναστατών” επανεξετάζουμε όσα μυστηριώδη διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια στο αντάρτικο πόλης. Εμφανίστηκαν οκτώ οργανώσεις, έχουν υπάρξει πέντε επιθέσεις χωρίς ανάληψη ευθύνης, δύο αιματηρές ενέργειες με ασαφείς προκηρύξεις, ενώ πολλές ομάδες εμφανίζονται και εξαφανίζονται ως διά... μαγείας. Τέτοια “τρικ” δεν συνέβαιναν παλιά. Σε αυτές τις μεταλλάξεις και τις διεργασίες πιστεύουμε ότι κρύβεται το μυστικό της “Σέχτας''.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10