H Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε “on air”! Φωτογραφίες

Παρότι έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε, αυτή τη φορά θα διαπιστώσουμε ότι και η φωνή της Γωγώς Μαστροκώστα είναι εξίσου γοητευτική με την εμφάνισή της. Το ίδιο και όλα όσα έχει να πει.

Η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε πρόσφατα στον Πειραιά και στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1. Εκεί φόρεσε τα ακουστικά της, στάθηκε μπροστά στο μικρόφωνο και απάντησε στις ερωτήσεις της Γωγώς και τη Μαίρης Αυγερινοπούλου που την φιλοξένησαν στην εκπομπή τους. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και κατέγραψε για εσένα backstage στιγμιότυπα.


Γωγώ Αυγερινοπούλου – Γωγώ Μαστροκώστα – Μαίρη Αυγερινοπούλου

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια μίλησε με χαλαρή και εξομολογητική διάθεση για όλα σε μια εκπομπή που θα μεταδοθεί το Σάββατο στις 17.00.

Ωστόσο η Γωγώ Μαστροκώστα δεν ήταν η μόνη που βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Η Μαρία Μπεκατώρου πήρε την σκυτάλη και κάθισε κι αυτή πίσω από το μικρόφωνο στο studio της εκπομπής. Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με τις οικοδέσποινες της εκπομπής και όχι μόνο, καθώς στους διαδρόμους του ραδιοφωνικού σταθμού είχαν ευχάριστες συναντήσεις.


Η Σάσα Σταμάτη με την Γωγώ Μαστροκώστα τις αδερφές Αυγερινοπούλου και τη Μαρία Μπεκατώρου.


Σάσα Σταμάτη – Λίζα Δουκακάρου – Γωγώ Αυγερινοπούλου – Γωγώ Μαστροκώστα

Read More

And More