Γωγώ Μαστροκώστα: Θέλει να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί!

Μπορεί πρόσφατα να πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα, όμως η Γωγώ είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και θέλει πολύ να φέρει στον κόσμο ένα δεύτερο παιδί.

Σύμφωνα με τη Real News, η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας είναι καλύτερα από ποτέ και επιθυμούν όσο τίποτα άλλο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Άλλωστε ένα αδερφάκι είναι επιθυμία και της μονάκριβης κόρης τους Βικτώριας που τους το ζητά από καιρό. Έτσι, όπως αναφέρει η Real Life, η πρώην γυμνάστρια φαίνεται να έχει ξεκινήσει διαδικασία εξωσωματικής για να ολοκληρώσει το όνειρό της.

Τώρα πια η Γωγώ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της, είναι πολύ καλά στο γάμο της με τον Τραϊνό, αλλά και με τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις στο χώρο της ένδυσης. Η έξι χρόνων κόρη της είναι για εκείνη ό, τι πιο σημαντικό. “Πολλές φορές όταν είμαι σε επαγγελματικά ταξίδια, βλέπω βιντεάκια από τότε που ήταν πιο μικρή και γελάω μόνη μου. Η κόρη μου είναι πόλος έλξης για τη ζωή!” αναφέρει η ίδια.

Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, η Γωγώ βρέθηκε στα γενέθλια του επιστήθιου φίλους της Χάρη Σιανίδη και δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του συζύγου της, δείχνοντας πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερα…

Read More

And More