Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.11.2010 | 07:09

Πουλήθηκε το παλάτι της Ν. Γουλανδρή στο Πόρτο Ράφτη!

Πουλήθηκε το παλάτι της Ν. Γουλανδρή στο Πόρτο Ράφτη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πωλήθηκε τελικά το πολυτελές σπίτι της Ντόλλυς Γουλανδρή στο Πόρτο Ράφτη έναντι 20.000.000 ευρώ. Ο Διαμαντής Διαμαντίδης είναι ο νέος ιδιοκτήτης του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" της Κυριακής, το παλατάκι της γνωστής κυρίας του εφοπλιστικού κόσμου, που είχε προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό πολιτισμό, περνά στα χέρια του εφοπλιστή Διαμαντή Διαμαντίδη. Πρόκειται για μια εξοχική κατοικία που βρίσκεται μέσα σε ένα κτήμα 150 στρεμμάτων στο Πόρτο Ράφτη.

Ο γνωστός εφοπλιστής απέκτησε την παραμυθένια κατοικία έναντι του ποσού των 20.000.000 ευρώ, ποσό που δεν θεωρείται υπερβολικό για το συγκεκριμένο ακίνητο, το οποίο αποτελεί ένα από τα κτήματα-φιλέτο της περιοχής. Πρόκειται για ένα σπίτι με μοντέρνες γραμμές πνιγμένο στο πράσινο, με εντυπωσιακούς κήπους.
 
Ο νέος του ιδιοκτήτης είναι ένας από τους πλέον παραδοσιακούς και επιτυχημένους εφοπλιστές στην Ελλάδα και είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να το αγοράσει. “Το είχε βάλει στο μάτι, γι' αυτό αποφάσισε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του, προχωρώντας στην αγορά”, λέει άνθρωπος του real estate.
 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη συγκεκριμένη έπαυλη ζούσε η αείμνηστη Ντόλλυ Γουλανδρή από την άνοιξη ως το καλοκαίρι και αυτό αποτελούσε το ησυχαστήριό της. Ωστόσο, παρά την λάμψη του, το σπίτι δεν έχει κατοικηθεί εδώ και καιρό και ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να κάνει μια μικρή ανακαίνιση, προσθέτοντας τη δική του διακοσμητική ματιά.

Το πρωτοσέλιδο από το "Thema People'!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 17:16

Top 10