Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.02.2012 | 14:20

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς! Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο...

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς! Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Νέα Σελήνη ξεκινά από σήμερα και σηματοδοτεί αλλαγές για όλους τους... εκπροσώπους τους ζωδιακού κύκλου. Τι σημαίνει όμως αυτή η καινούρια Σελήνη στους Ιχθείς; Πώς αναμένεται να επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο των ιδανικών και της φιλευσπλαχνίας και ο Ποσειδώνας - με τον οπόιο κάνει όψη αυτή η Νέα Σελήνη - αυξάνει ακόμα περισσότερο αυτά τα χαρακτηριστικά! Ωστόσο ο Πλούτωνας και ο Δίας μας «προσγειώνουν». Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα γίνουμε πιο ρεαλιστές ως προς τους προσωπικούς μας στόχους και θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα, χάρη στην πρακτική μας αντιμετώπιση.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα ωφελήσει όλα τα ζώδια σε έναν τομέα, ωστόσο σίγουρα τα ζώδια του νερού και της γης (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς) θα ευνοηθούν περισσότερο. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες - ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 22/5, 24/8 και 23/11 – θα πρέπει να προσέχουν να μην παρασυρθούν από ουτοπικές καταστάσεις.

Αν έχεις επιπλέον απορίες για την πορεία των πραγμάτων τις επόμενες ημέρες, πάρε πιο προσωπική πρόβλεψη κάνοντας κλικ εδώ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε καλεί να έρθεις σε επαφή με την εσωτερική σου γνώση και την διαίσθησή σου. Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να δίνεις προσοχή στα διάφορα «σημάδια» ή ακόμα και στα όνειρά σου, που μπορεί να είναι αποκαλυπτικά. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα, καθώς και οι θετικές γωνίες του Δία και του Πλούτωνα, θα σε βοηθήσουν να βρεις εναλλακτικούς δρόμους για την επαγγελματική σου πρόοδο και τη βελτίωση των οικονομικών σου. Ωστόσο, πριν περάσεις στη δράση, μελέτησε καλά τις κινήσεις σου και βεβαιώσου ότι έχεις κάνει τις καλύτερες επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, μια εξαιρετικά ευνοϊκή Νέα Σελήνη για το ζώδιό σου, πραγματοποιείται στις 22 Φεβρουαρίου. Για το επόμενο δεκαπενθήμερο οι δραστηριότητές σου θα είναι αυξημένες ενώ η δημιουργία ενός νέου κοινωνικού κύκλου θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου. Το νέο σου περιβάλλον, θα σε βοηθήσει να χαράξεις καινούργιους στόχους και να εκτιμήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Κάποιοι Ταύροι, ίσως αποφασίσουν αυτό το διάστημα να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή, και οι θετικές γωνίες του Πλούτωνα και του Δία, εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα σε μια τέτοια απόφαση. Κάποιοι άλλοι, ίσως μετακομίσουν σε ένα καινούργιο σπίτι που θα σημάνει και την αφετηρία μιας νέας ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο τομέας της καριέρας σου είναι αυτός που ενεργοποιείται από την Νέα Σελήνη, που διαμορφώνεται στις 22 Φεβρουαρίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα σε απασχολήσει έντονα η πρόοδός σου και θα θελήσεις να βάλεις τα θεμέλια για μια ανοδική πορεία. Νοιώθεις έτοιμος να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να πραγματοποιήσεις όνειρα, που πιθανόν έχεις ξεχάσει κι εσύ ο ίδιος. Ωστόσο, τώρα οι πλανήτες, και κυρίως ο Δίας και ο Πλούτωνας, σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς σ’ αυτό που θέλεις περισσότερο και να κάνεις ό,τι χρειάζεται, ώστε να το πετύχεις. Ίσως χρειαστεί να κοπιάσεις λίγο περισσότερο, τίποτε όμως δεν συγκρίνεται με την ικανοποίηση που θα νιώσεις όταν βγεις νικητής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Φεβρουαρίου στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα. Τις επόμενες δυο εβδομάδες η ζωή σου μπορεί να αλλάξει θεαματικά, καθώς τόσο η τύχη όσο και οι δικές σου ενέργειες θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες και προοπτικές. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς ή μια νέα συνεργασία με το εξωτερικό, έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας αυτό το διάστημα. Οι θετικές γωνίες του Δία και του Πλούτωνα, εγγυώνται επίσης εύνοια μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον αλλά και βελτίωση της ερωτικής σου ζωής. Αν λοιπόν είσαι ακόμα αδέσμευτος, μην αρνηθείς προσκλήσεις φίλων, καθώς ο έρωτας βρίσκεται κάπου στο δρόμο σου.

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου προσφέρει νέες επιλογές στα οικονομικά σου και σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις βελτιώσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία. Η αποπληρωμή ενός στεγαστικού δανείου ή το τέλος μιας άλλης οικονομικής υποχρέωσης, θα σου προσφέρει μεγάλη ανακούφιση. Όσοι Λέοντες έχετε μεγάλες οφειλές, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διαπραγματευτείτε εκ νέου, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε με μεγαλύτερη άνεση. Όσοι δεν έχετε τέτοιου είδους υποχρεώσεις, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα οικονομικό σχέδιο, μια επένδυση, ή ένα πρόγραμμα αποταμίευσης. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί μια νέα προοπτική στην σχέση σου, ή μια νέα σχέση αν είσαι ελεύθερος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου, έχει επιφέρει αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σου το τελευταίο διάστημα. Η Νέα Σελήνη ωστόσο, πραγματοποιείται την πιο κατάλληλη στιγμή για να σε βοηθήσει να ξεχάσεις το παρελθόν και να δημιουργήσεις ένα καινούργιο μέλλον. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις, προκειμένου να ανανεώσεις μια για πάντα τη σχέση σου ή και να την τελειώσεις οριστικά, αν νιώθεις ότι τα συναισθήματά σου έχουν αλλάξει. Όποια κι αν είναι η απόφασή σου, ο Δίας και ο Πλούτωνας σου εγγυώνται πολύ καλύτερες μέρες για την αισθηματική σου ζωή. Ανάλογα θέματα θα αντιμετωπίσουν και όσοι Παρθένοι έχουν επαγγελματικούς συνεταίρους, οι οποίοι θα καταφέρουν να βγουν κερδισμένοι, χρησιμοποιώντας τη διπλωματία τους.

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Φεβρουαρίου, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετική για τον τομέα της εργασίας σου. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα και οι θετικές γωνίες του Δία και του Πλούτωνα, υπόσχονται θετικές εξελίξεις κυρίως σε όσους από σας αντιμετωπίζετε προβλήματα ή αναζητάτε μια καινούργια εργασία. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες πολλοί από σας θα έχετε λύσει το πρόβλημα της ανεργίας ή θα δείτε να αναγνωρίζεται η μέχρι τώρα προσφορά σας. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη θα τονώσει το ενδιαφέρον σου για την εμφάνισή σου και την υγεία σου. Αυτό το διάστημα, αν εφαρμόσεις ένα νέο στυλ θα ταιριάζει πολύ στην προσωπικότητά σου, ενώ αν ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής θα βελτιώσει τον οργανισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Φεβρουαρίου στο θετικό ζώδιο των Ιχθύων, προαναγγέλλει ευχάριστες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή καθώς επίσης και στην δημιουργικότητά σου. Η συμμετοχή του Δία από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε προετοιμάζει για ένα ευχάριστο γεγονός, που μπορεί να αφορά στην αναγγελία του γάμου σου ή στη δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης, που γρήγορα θα επισημοποιηθεί. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια ανεξάρτητη εργασία, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα βρεις τις απαντήσεις στις όποιες απορίες σου ή θα συναντήσεις το άτομο, που θα φαντάζει ο ιδανικός συνέταιρος για να προχωρήσεις. Οτιδήποτε σχεδιάζεις αυτό το διάστημα έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Φεβρουαρίου, επηρεάζει τον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, προβλέπονται σημαντικές αλλαγές στα σχέδιά σου. Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις, ίσως θα πρέπει να το κάνεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, που οι συνθήκες ευνοούν την εξεύρεση ενός νέου ακινήτου. Το γεγονός αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου, αφού τα έξοδά σου θα μειωθούν αρκετά. Όσοι Τοξότες σκέφτονται το ενδεχόμενο να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας αυτό το διάστημα. Τέλος, η απόφαση να συμβιώσεις με το σύντροφό σου, θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, θετική προβλέπεται για σένα η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Φεβρουαρίου, καθώς σχηματίζει θετική γωνία με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, αλλά και με τον Δία. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να προβείς σε όσες αλλαγές πιστεύεις ότι θα βελτιώσουν την σχέση σου, τα επαγγελματικά σου αλλά και τα οικονομικά σου. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να συναναστραφείς με άτομα που θα σε βοηθήσουν με κάποιο τρόπο. Οι μετακινήσεις σου θα είναι αυξημένες αυτή την περίοδο και, αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον σου. Τέλος, μια επαγγελματική συμφωνία θα αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμη για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και για άλλη μια φορά τα οικονομικά σου αποκτούν την προτεραιότητά σου. Τώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να δεις πώς μπορείς να εξισορροπήσεις τις απώλειές σου και να δημιουργήσεις μια νέα βάση, αφού ο Δίας και ο Πλούτωνας αποτελούν τους ισχυρούς σύμμαχούς σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να επικοινωνήσεις με τα κατάλληλα άτομα ή και τις εταιρίες που μπορεί να σου εξασφαλίσουν νέες πηγές εσόδων. Δεν αποκλείεται επίσης να πετύχεις μια συμφέρουσα πώληση, που θα σου επιτρέψει να κάνεις σημαντικές επενδύσεις για το μέλλον σου.

ΙΧΘΕΙΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 22 Φεβρουαρίου και εγκαινιάζει μια πολύ θετική περίοδο στη ζωή σου, καθώς συμμετέχει σ’ αυτήν ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας, ο Δίας και ο Πλούτωνας. Με λίγα λόγια το σύμπαν σου προσφέρει τώρα την ευκαιρία να υλοποιήσεις τους προσωπικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα καθώς ο ενθουσιασμός σου, τα φυσικά σου προσόντα αλλά και η υποστήριξη των γύρω σου, θα συμβάλλουν θετικά. Η θετική σου διάθεση, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα που θα βελτιώσει την εμφάνισή σου και θα τονώσει τον οργανισμό σου. Η έναρξη δίαιτας, διατροφής, γυμναστικής θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα αυτό το διάστημα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 21:14

Check this
Τα 5 μεγαλύτερα hair trends που θα βλέπουμε παντού το 2018!
Κάν'το μόνη σου: Χειροποίητα σκουλαρίκια που θα δώσουν στιλ στο look σου
Τα μυστικά της Emma Roberts: Πως “σώζει” τις ατασθαλίες και τι τρώει η νεαρή ηθοποιός
Holiday blues... and pinks: Οι πιο stylish χρωματικοί συνδυασμοί για να ανανεώσεις το χώρο σου!
Top 10