Ο Ηλίας Βρεττός στο TLIFE για τον χωρισμό του από την Ευαγγελία Αραβανή

Μετά από δύο χρόνια σχέσης κι ενώ όλα έδειχαν ότι η σχέση του Ηλία Βρεττού και της Ευαγγελίας Αραβανή θα τους οδηγούσε αργά ή γρήγορα στα σκαλιά της εκκλησίας, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Το TLIFE επικοινώνησε με τον Ηλία Βρεττό που μίλησε για τον χωρισμό τους.

“Ναι, με την Ευαγγελία τελειώσαμε. Η απόφαση πάρθηκε τις τελευταίες ημέρες. Όπως ξεκινάει μία σχέση, έτσι τελειώνει… Κι αυτό είναι και το ωραίο σε αυτή τη ζωή. Κάτι τελειώνει, κάτι καινούργιο αρχίζει, πάμε παρακάτω κι όλα καλά”, δήλωσε ο τραγουδιστής.

Το πρώην ζευγάρι γιόρτασε χωριστά τα φετινά Χριστούγεννα, ενώ το τελευταίο διάστημα λόγω επαγγελματικών τους υποχρεώσεων περνούσαν όλο και περισσότερο χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο. Ο Ηλίας Βρεττός απαντά και για το κλίμα που επικρατεί μεταξύ τους μετά τον χωρισμό. Παραμένουν φίλοι;

“Όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί δύο χρόνια δεν είναι και πολύ εύκολο ξαφνικά να γίνουμε φίλοι και να λέμε τα νέα μας και τα προσωπικά μας. Θέλει ενδεχομένως χρόνο αυτό το πράγμα”, διυκρινίσε ο Ηλίας Βρεττός. “Από εκεί και πέρα σήμερα, που πέφτει η κυβέρνηση, νομίζω έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε από το αν χώρισα εγώ και η Ευαγγελία. Να είστε καλά, καλές γιορτές” κατέληξε ο ίδιος.

Read More

And More