Ιωάννα Λίλη: Εκθαμβωτική επιστροφή στην πασαρέλα μετά από 10 χρόνια απουσίας!

Τι κι αν πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που η Ιωάννα Λίλη ανέβηκε σε catwalk για να συμμετέχει σε επίδειξη μόδας; Η ίδια απέδειξε ότι το modeling είναι κάτι σαν… το ποδήλατο και με το που πάτησε στην πασαρέλα του οίκου Kathy Heyndels ήταν σαν να μην είχε φύγει ποτέ από τις επιδείξεις μόδας. Και σίγουρα η μεγάλη της επιστροφή έκανε την πρώτη ημέρα του Athens Xclusive Designers Week ξεχωριστή.

ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ για να μάθεις όλα όσα έγιναν την πρώτη ημέρα του AXDW.

Εντυπωσιακή και το ίδιο αέρινη με τα ρούχα που φόρεσε η Ιωάννα Λίλη δεν κέρδισε μόνο τα έκπληκτα βλέμματα του κοινού που παρακολούθησε την επιστροφή της στην πασαρέλα αλλά και το χειροκρότημα του. Η Ιωάννα Λίλη είχε ήδη εκφράσει την χαρά της για την guest εμφάνιση της στην επίδειξη μόδας του γνωστού οίκου και την ίδια βραδιά η χαρά της διαγραφόταν ολοκάθαρα στο χαμόγελό της κατά την διάρκεια αλλά και μετά το φινάλε της επίδειξης.


Με τον Γιάννη Τόγκο, τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του οίκου μόδας Kathy Heyndels για την Ελλάδα, στο φινάλε του show

Στο πλευρό της βρισκόταν φυσικά ο Pr Manager, Χάρης Σιανίδης. Ο καλός φίλος της παρουσιάστριας της έδωσε τα συγχαρητήριά του για μία αγκαλιά και μοιράστηκε μια φωτογραφία τους μέσω Instagram για να εκδηλώσει τον θαυμασμό του σε εκείνη για την άψογη εμφάνισή της.


Τα συγχαρητήρια δεχθηκε η Ιωάννα Λίλη και από αρκετούς ακόμα επώνυμους που παραβρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του οίκου Kathy Heyndels.

Δες ποιους συνάντησε εκεί το TLIFE.


Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη


Δήμητρα Κωστάκη


Τζένη Τζιβεριώτη, Αννίτα Ναθανάηλ, Σόφη Πασχάλη, Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης με την Τόνια Φουσέκη.

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος


Γιάννης Τόγκος – Μάκης Τσέλιος

Read More

And More