Ιωάννα Σουλιώτη: “Έχω κάνει λάθη σαν μαμά και θα κάνω κι άλλα”

Με τα δίδυμα παιδιά της Φιλέα και Φιλομένα και άκρως εορταστική διάθεση, πόζαρε για τον φακό του περιοδικού Hello η Ιωάννα Σουλιώτη. Το πρώην μοντέλο μίλησε για τη σχέση της με τα παιδιά της, το διαζύγιο της και αποκάλυψε ότι εδώ και εννέα μήνες είναι και πάλι ερωτευμένη!

“Έχω κάνει λάθη σαν μαμά και θα κάνω και άλλα. Και ίσως κάνω και κάποια που δεν αντιλαμβάνομαι, αλλά θα μου τα πουν η Φιλομένα και ο Φιλέας μεγαλώνοντας” εξομολογήθηκε στην συνέντευξη του το πρώην μοντέλο. “Είμαι full time μαμά. Είμαι εκεί και θέλω να είμαι εκεί. Είμαι και τρελή και συντηρητική και φιλελεύθερη και προστατευτική και αγαπησιάρα. Δεν τους βάζω τις φωνές αλλά και εκείνα δεν μου δίνουν το δικαίωμα”, δήλωσε η ίδια.

Η Ιωάννα Σουλιώτη εδώ και εννέα μήνες έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της αφού στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη, απαντά: “Ναι, αλλά δεν θα πω τίποτε άλλο, γιατί αυτά τα πράγματα τα ζεις, δεν τα λες. Είμαστε εννιά μήνες μαζί”.

Ωστόσο η ίδια διευκρινίζει πως δεν νιώθει έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και να συμβιώσει ή να παντρευτεί με τον σύντροφό της.

“Όχι! Είμαι με τα παιδιά μου και είμαστε μια χαρά. Να μεγαλώσουν και βλέπουμε! Άσε που όταν κάποιες φορές φιλοξενώ κάποιον στο σπίτι, διαταράσσεται το περιβάλλον μου και σκέφτομαι, υπάρχει περίπτωση εγώ να μείνω ξανά με άλλον άνθρωπο στο ίδιο σπίτι; Από την άλλη δεν μ’ αρέσει να βάζω ταμπέλες. Δεν με τρομάζει να είμαι μόνη αλλά ούτε να είμαι με κάποιον…” εξομολογείται η Ιωάννα Σουλιώτη.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί.

Read More

And More