Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.07.2010 | 07:19

Παίκτρια Next top model: "Δεν θέλουν τα κορίτσια των ριάλιτι"

Παίκτρια Next top model: Δεν θέλουν τα κορίτσια των ριάλιτι
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H Ιωάννα ήταν μία από τις παίκτριες που έφτασε πολύ κοντά στον τελικό του talent show. Μέσα στο παιχνίδι δούλεψε σκληρά και οι εντυπώσεις που εχει είναι θετικές."Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία, μου πρόσφερε πολλά πράγματα, απέκτησα δημοσιότητα, γνώρισα ανθρώπους, ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να βγάλει όλο αυτό. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με το μοντελινγκ μπορεί να το κάνει με οποιοδήποτε τρόπο εαν το αγαπάει", δηλώνει στο TL!fe το νεαρό μοντέλο.

Παρόλα αυτά πιστεύει πως το παιχνίδι δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καρίερα της. "Θεωρώ όμως ότι οποιαδήποτε κοπέλα ήθελε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, θα μπορούσε να το κάνει είτε βρίσκεται στο παιχνίδι είτε όχι. Στα επαγγελματικά μου εγώ δε δέχτηκα κάποια βοήθεια από το παιχνίδι, δηλαδή το παιχνίδι στην ουσία δεν με βοήθησε στο να κάνω δουλειές στο μοντελινγκ", σχολιάζει η Ιωάννα και συμπληρώνει: " Ίσα ίσα σε πολλά πράγματα  μου δημιούργησε προβλήματα, γιατί υπάρχουν σοβαροί επαγγελματίες που δεν θέλουν κορίτσια που βρισκόντουσαν σε ριάλιτι."
 
Ωστόσο η εμπειρία της και η συμμετοχή της ήταν κάτι που τις έδωσε αρκετά πράγματα. "Το παιχνίδι δεν μου άφησε καμία πικρία ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από το παιχνίδι", αναφέρει η ίδια και εξηγεί πως οι επαφές που κράτησε μετά το Next Top Model ήταν ελάχιστες.
 
Τι θα συμβούλευε όμως τα κορίτσια του Νext Τop Model 2; "Να είναι ο εαυτός τους, να μην επηρεάζονται από διάφορες συνθήκες μέσα στο σπίτι, να μην αναλώνονται και να μην ξεφεύγουν από το σκοπό τους, είτε αυτός είναι να τραβάνε τα βλέμματα είτε να ασχοληθούν σοβαρά με το μοντελινγκ. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς κλειδωμένη 6 μήνες μέσα σε ένα σπίτι οπότε να είναι ο εαυτός τους, τίποτα παραπάνω και να ξέρουν για ποιο λόγο πάνε εκεί μέσα", υποστηρίζει η Ιωάννα.
 
Τέλος, το όμορφο μοντέλο μας περιγράφει πόσο δύσκολο είναι να δουλεύεις την συγκεκριμένη εποχή λόγω κρίσης. Η ίδια έλειπε στο εξωτερικό σχεδόν δύο μήνες για δουλειές και ανυπομονεί για το επόμενο ταξίδι της! "Ο καθένας είτε είναι στο χώρο του μόντελινγκ είτε είναι στη  δημοσιογραφία , είτε είναι οικοδόμος αυτή τη στιγμή προσπαθεί να βγάλει το ψωμί του, εγώ αυτό πιστεύω και ότι γίνεται αν δεν παλεύεις μόνος σου δεν σε βοηθάει κανένας και πραγματικά είναι πολύ δύσκολος ο χώρος, κρίση υπάρχει παντού . Προσπαθούμε να φύγουμε εξωτερικό, να μπορέσουμε να κάνουμε πράγματα, όχι για να ακουγόμαστε, για να βγάλουμε καθαρά το ψωμί μας. Η δημοσιότητα δεν είναι και χρήματα απαραίτητα", υπογραμμίζει.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10