Irina Shayk: Αποκαλύπτει το μυστικό της για καλύτερες… selfies!

Θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Η Irina Shayk αποφάσισε να μοιραστεί με τους αναγνώστες του περιοδικού W Magazine, εκτός από τις προκλητικές πόζες της και το “μυστικό” της για τις τέλειες selfies. Η Ρωσίδα καλλονή μίλησε στα παρασκήνια της φωτογράφισης και αποκάλυψε το “μυστικό” της on camera.

“Πρέπει να ξυπνήσεις ένα πρωί, να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να πεις στον εαυτό σου: Αγαπώ αυτό που είμαι. Οκ, θα πας γυμναστήριο για να βελτιώσεις την εικόνα σου αλλά πρέπει να νιώθεις άνετη με το σώμα σου. Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερες selfies, για καλύτερες φωτογραφίσεις για όλα”, λέει η ίδια στο video που μοιράστηκε μέσω Instagram η ίδια.

Secrets for selfies.. LoveYourBody @wmag #thepopissue @mertalas @macpiggott @edward_enninful @jimmypaulhair #Yadim @thelionsny #TheLionsNY

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης irinashayk (@irinashayk) στις

Λίγες ημέρες νωρίτερα η ίδια είχε δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους και μία πρώτη γεύση από τη sexy φωτογράφισή της στο περιοδικό. Και όπως βλέπεις στην δική της περίπτωση σίγουρα δεν χρειάστηκε πολύ προσπάθεια για να πείσει τον εαυτό της ότι αυτό που βλέπει στον καθρέφτη είναι ωραίο.

#Kittens #thepopissue DREAM TEAM #1 @wmag @mertalas @macpiggott @edward_enninful @jimmypaulhair @thelionsny

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης irinashayk (@irinashayk) στις

Read More

And More