Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός παραδέχεται ότι πιστεύει στα όνειρα και το “μάτι”;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! η Υρώ Μανέ. Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Φάντασμα με γόβες” στο θέατρο Γκλόρια, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι πιστεύει στην μεταφυσική ενώ μίλησε και για την κόρη της Φαίδρα που φέτος θα τελειώσει το σχολείο.

“Στα όνειρα πιστεύω. Μου έχουν βγει κάποια αληθινά. Μπορεί να μη θυμάμαι το όνειρό μου, αλλά συνήθως καταγράφεται μια αίσθηση όταν ξυπνάω, ένα προαίσθημα. Είναι στην ανθρώπινη φύση αυτά, δεν είναι όλα κωδικοποιημένα και ερμηνευμένα. Πιστεύω και στο κακό “μάτι” και στην αστρολογία, αλλά σε λογικές δόσεις. Δεν οργανώνω τη ζωή μου βάσει αυτών. Τα λαμβάνω υπόψη μου από έγκυρες πηγές. Θυμάμαι, όταν έδινα εξετάσεις στην δραματική σχολή, είχα δει ένα πολύ αισιόδοξο όνειρο. Κι ενώ είχα μεγάλη αγωνία αν θα περάσω ή όχι, πήγα σχεδόν σίγουρη ότι θα γίνει αυτό που θέλω. Το θυμάμαι, ήταν πολύ αισιόδοξο όνειρο”.

Στην συνέχεια αναφέρεται σε κάποιες άλλου είδους εξετάσεις, τις Πανελλαδικές που φέτος θα δώσει και η κόρη της Φαίδρα.


Με την κόρη της.

Η ηθοποιός λέει στη Ναταλία Αργυράκη και στο περιοδικό OK! για την κόρη της: “Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι μεγάλωσε μέσα στον χώρο αυτό, έχει πολύ καλή σχέση με τη δουλειά μου. Το αγαπάει το θέατρο και το παρακολουθεί, αλλά δεν έχει εκδηλώσει καμία επιθυμία να ασχοληθεί με αυτό. Χαίρομαι είναι ενδιαφέρον να κάνει άλλα πράγματα στη ζωή της. Δεν είναι ανάγκη να ακολουθεί ένα παιδί τη διαδρομή του γονιού του. Σίγουρα της αρέσουν οι τέχνες. Φέτος θα δώσει Πανελλήνιες, είναι στην θεωρητική κατεύθυνση και ενδιαφέρεται για τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Τα παιδιά έχουν την προσωπικότητά του. Δεν τα μεγαλώνουμε για να τα οδηγήσουμε εκεί πυ θέλουμε εμείς, αλλά με σκοπό να γίνουν ελεύθεροι και δημιουργικοί άνθρωποι. Μακάρι ό,τι κάνει να το κάνει με επιτυχία”.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More