Είναι ο Jared Leto ο πιο τρομακτικός Joker όλων των εποχών; Δες την πρώτη επίσημη φωτογραφία

Στην αρχή έπρεπε να αποχωριστεί τα μαλλιά και την γενειάδα του. Στην συνέχεια, έπρεπε να βάψει τα μαλλιά που του απέμειναν και να ξυρίσει τα φρύδια του. Και φυσικά κάθε φορά που θα βρίσκεται στο set της ταινίας “Suicide Squad”, στην οποία πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Joker, ο Jared Leto θα πρέπει να μπαίνει σε μία διαδικασία μεταμόρφωσης που περιλαμβάνει θήκες για τα δόντια, λευκό μακιγιάζ και άπειρα “tattoo” στο σώμα του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδιστής, αναγκάστηκε να αποχωριστεί την παλιά γνώριμη και γοητευτική εικόνα του για τον νέο του ρόλο ενώ κατά καιρούς μοιραζόταν τη διαδικασία της μεταμόρφωσής του μέσω Instagram.


Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα της μεταμόρφωσης του ηθοποιού που φημίζεται για την αφοσίωση του στους ρόλους που κάθε φορά αναλαμβάνει, το δημοσίευσε ο σκηνοθέτης της ταινίας David Ayer.


“Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να αναλαμβάνω αυτόν τον σχεδόν σαιξπηρικό χαρακτήρα. Είναι μια πραγματική καταστροφή σαν χαρακτήρας, όμορφη καταστροφή. Είναι πρόκληση. Προσπαθώ να αυξήσω το βάρος μου επίσης, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τρώω κάθε δύο ώρες και δεν είμαι καλός στο να τρώω πολύ”, είχε δηλώσει ο ηθοποιός στο Billboard πριν από λίγους μήνες για τον ρόλο του κλόουν – πρίγκιπα του εγκλήματος που καλείται να υποδυθεί.

Ο Jared Leto είναι ο τέταρτος ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Joker σε αυτή την νέα ταινία υπερηρώων από τον κόσμο της DC. Οι τρεις προηγούμενοι Batman που έχουμε δει στο κινηματογραφικό πανί είναι ο Caesar Romero, o Jack Nicolson αλλά και ο αδικοχαμένος Heath Ledger που μάλιστα κέρδισε και Όσκαρ μετά τον θάνατό του για την ερμηνεία του.

Θυμήσου πώς ήταν οι προηγούμενοι Joker στις παρακάτω φωτογραφίες.


Ο Caesar Romero έπαιξε για πρώτη φορά τον Joker στην μεγάλη οθόνη, στην ταινία του 1966 “Batman: The movie” που ήταν βασισμένη στην τηλεοπτική σειρά για τον άνθρωπο – νυχτερίδα της Gotham City.


O Jack Nicholson έπαιξε στην ταινία του Tim Burton “Batman” που γυρίστηκε το 1989. Ο Nicholson δέχτηκε να συμμετέχει πρωταγωνιστώντας ως Joker στην ταινία, με τρεις όρους: Υψηλό μισθό, μερίδιο από τα κέρδη και αυστηρό πρόγραμμα για τα γυρίσματά του. Φημολογείται ότι κέρδισε 50 εκατομμύρια δολάρια.


Ο Heath Ledger ήταν ο Joker στην ταινία “The Dark Knight” . Ακολούθησε τις σκηνοθετικές οδηγίες του Christofer Nolan στην προτελευταία ερμηνεία της ζωής του – πρωταγωνίστησε ακόμα στην ταινία “Imaginarium of Doctor Parnassus- που του εξασφάλισε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου. Δυστυχώς η βράβευσή του ήρθε μετά τον ξαφνικό χαμό του τον Ιανουάριο του 2008.

Read More

And More