Ο Jamie Dornan διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν να αφήνει το “50 Shades Of Grey”

Μπορεί χθες τα ξένα μέσα να τον ήθελαν να αποχωρεί από το cast της ταινίας “50 Shades Of Grey” για τις δύο επόμενες ταινίες της τριλογίας, αλλά ο Jamie Dornan διέψευσε τις φήμες μέσω του αντιπροσώπου του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο κινηματογραφικός Christian Grey ήταν έτοιμος να απαρνηθεί τον ρόλο του στην ταινία για χάρη της συζύγου του.

Η Amanda Warner νιώθει άβολα με τον ρόλο του συζύγου της και πατέρα της κόρης της Dulcie, στην μεγάλη οθόνη. Μάλιστα ο Jamie Dornan είχε αναφερθεί στην αμηχανία της συζύγου του για τον ρόλο του στην ταινία “50 Shades Of Grey” αποκαλύπτοντας πως εκείνη δεν μπορεί να δει την ταινία. Πάντως, όποιες αντιρρήσεις κι αν είχε για την συμμετοχή του Jamie Dornan στις επόμενες ταινίες της τριλογίας, δεν εισακούστηκαν όπως φαίνεται από την επίσημη ανακοίνωση εκπροσώπου του ηθοποιού.

“Ο Jamie είναι εξαιρετικά χαρούμενος που η ταινία έχει σπάσει τα ταμεία σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που το στούντιο δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για τις επόμενες ταινίες της σειράς ως τώρα, εκείνος ανυπομονεί πραγματικά να συμμετέχει στα sequel” δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού.

Read More

And More