Jennifer Aniston: Το ξέσπασμα της για το θέμα της μητρότητας

Για το θέμα της μητρότητας και τις κατηγορίες που έχει δεχτεί ως τώρα για το γεγονός ότι δεν έχει κάνει παιδιά ως τώρα, μίλησε σε συνέντευξή της η Jennifer Aniston.

Η ηθοποιός που έχει δει αναρίθμητες φορές δημοσιεύματα που την θέλουν έγκυο δήλωσε μεταξύ άλλων στην αμερικανική έκδοση του περιοδικόύ Allure: “Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο. Μπορεί να μην έχεις βγάλει ένα μωρό από τον κόλπο σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις νιώσει τέτοια συναισθήματα. Μπορεί να έχεις φίλους, σκυλιά, παιδιά φίλων”.


Με τον αρραββωνιαστικό της Justin Theroux, τον Νοέμβριο στο Los Angeles.

“Δεν μου αρέσει η πίεση που νιώθω, που νιώθει κάθε γυναίκα από την κοινωνία. Είναι άδικο οι γυναίκες που δεν έχουν παιδια να χαρακτηρίζονται ως αποτυχημένες” συμπλήρωσε η ίδια.

“Έχω ακούσει επώδυνα πράγματα. Με κατηγόρησαν ότι έβαλα μπροστά την καριέρα μου, πάνω από την επιθυμία μου να γίνω μάνα. Έχω φίλους που επέλεξαν να μην κάνουν παιδιά, που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά ή που προσπαθούν και δυσκολεύονται. Κάποιοι μπορεί να μην έχουν παιδιά για διάφορους λόγους και είναι λάθος να γίνονται υποθέσεις”, κατέληξε η ηθοποιός.

Read More

And More