Ο πρώην της Jennifer Aniston δηλώνει για εκείνη: “Είναι φοβερή”

Η σχέση τους μπορεί να κράτησε μόλις λίγους μήνες αλλά τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού καθώς ήταν η πρώτη σχέση της Jennifer Aniston μετά το πολύκροτο διαζύγιο της star με τον Brad Pitt. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία The Break Up, Σχεδόν 9 χρόνια μετά το χωρισμό τους, το 2006, ο Vince Vaughn μίλησε πρώτη φορά για εκείνη την περίοδο της ζωής του.

Ο 44χρονος ηθοποιός φαίνεται πως κρατάει μόνο καλές αναμνήσεις από την Jennifer Aniston αλλά όχι και από τους… paparazzi που τους κηνυγούσαν. Σε συνέντευξη του στο Playboy δηλώνει χαρακτηριστικά: “Ω, ξέρετε… Η Jennifer είναι φοβερή! Όμως για εμένα – και νομίζω για τους περισσότερους γνωστούς ηθοποιούς- το κομμάτι με τους paparazzi δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό”.

“Σου αρέσει κάποιος και περνάς χρόνο μαζί του. Αυτό ήταν ένα ξεχωριστό κομμάτι και ήταν μια χαρά. Αλλά εγώ νομίζω περισσότερο χρόνο χαλούσα για να βρίσκω τρόπους να μην τραβάμε την προσοχή”, συμπληρώνει ο ίδιος.

Ο ηθοποιός είναι πλέον παντρεμένος με την Καναδέζα Kyla Weber και πατέρας δύο παιδιών, ενώ η 46χρονη Jennifer Aniston είναι αρραβωνιασμένη με τον σύντροφό της Justin Theroux από το καλοκαίρι του 2012.

Read More

And More