Jennifer Lopez: Δεν χώρισαν ποτέ με τον Casper Smart;

Μόλις χθες είδε το φως της δημοσιότητας η φωτογραφία του καυτού φιλιού που αντάλλαξε η Jennifer Lopez με τον πρώην σύντροφό της Casper Smart και παρόλο που κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την επανασύνδεση τους, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής και διάψευση της είδησης.

Στις φήμες της επανασύνδεσής τους, που σήμερα κάνουν το γύρο του διαδικτύου ήρθε να προστεθεί ακόμα μία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η Jennifer Lopez και ο Casper Smart στην πραγματικότητα δεν είχαν χωρίσει ποτέ.


Ο Casper Smart και η Jennifer Lopez, πριν τον αμφισβητούμενο από το TMZ χωρισμό τους σε επίσημη δημόσια εμφάνιση.

Πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αποκαλύπτει στο TMZ πώς η ανακοίνωση του χωρισμού τους τον περασμένο Ιούνιο ήταν μια “επιχειρηματική κίνηση” με σκοπό να προωθηθεί πιο αποτελεσματικά η νέα ταινία της Jennifer Lopez “The boy next door”. Το ίδιο “αποδοτική” ήταν η ανακοίνωση του χωρισμού τους σύμφωνα με την ίδια πηγή για τον Casper Smart, καθώς εκείνος γύριζε την ταινία “Street”.

Σύμφωνα με το TMZ η Jennifer Lopez και ο Casper Smart δεν έπαψαν ποτέ να συναντιούνται και να διασκεδάζουν μαζί όσο πιο διακριτικά γινόταν. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τους είχε εντοπίσει μαζί όλους αυτούς τους μήνες τροφοδοτώντας παρόμοιες φήμες επανασύνδεσης με τις τωρινές. Το TMZ μάλιστα τους είχε καταγράψει σε βίντεο να χορεύουν παρέα σε συναυλία του Big Sean τον Φεβρουάριο.

Πάντως, και σε αυτό το δημοσίευμα που αφορά την μεταξύ τους σχέση, δεν έχουν απαντήσει επίσημα ούτε η τραγουδίστρια ούτε και ο γνωστός χορευτής.

Read More

And More