Jennifer Stano: Δεν θα πιστεύεις πόσα χρήματα ξόδεψε η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Άλκη Δαυίδ για ένα παιδικό καρότσι!

Στο πολύμηνο ταξίδι της οικογένειας του Κύπριου κροίσου Άλκη Δαυίδ στις Η.Π.Α., η σύζυγός του, Jennifer Stano, πήρε μαζί της τα παιδικά καρότσια των δύο της παιδιών Tino και Nico. Έτσι επιστρέφοντας στο Λονδίνο ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλησε να αγοράσει ήταν ένα παιδικό καρότσι για τους γιους της.

Φυσικά η σύζυγος του Άλκη Δαυίδ δεν διάλεξε ένα τυχαίο καρότσι για τους μικρούς της πρίγκιπες. Επέλεξε λοιπόν ένα παιδικό καρότσι Aston Martin. Μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλο που έπελεξε να αγοράσει στο γνωστό πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου, είναι συλλεκτικό αφού έχουν κυκλοφορήσει μόλις 500 κομμάτια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Of course I had to snag the limited edition Aston Martin stroller since all my stokkes I brought to CA!!! Only 500 made. Love! @harrods thank you! #london #uk #astonmartin #mybabytino #mybabyniko #limitededition #strolleraddict

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jennifer Stano David (@jenniferstano) στις


Όσο για την τιμή του συγκεκριμένου παιδικού καροτσιού; Όπως μας πληροφορεί η επίσημη ιστοσελίδα του πολυκαταστήματος στο Internet το καρότσι αυτό κοστίζει 3000 αγγλικές λίρες, περίπου 4047 ευρώ δηλαδή.

Μπορεί οι δύο χαριτωμένοι γιοι της Jennifer Stano να μην ξέρουν ακόμα πως θα κυκλοφορούν με άρωμα από James Bond στο Λονδίνο (τα πολυτελή αυτοκίνητα της εταιρείας έχουν συνδεθεί με τις κινηματογραφικές ταινίες με ήρωα τον Βρετανό μυστικό πράκτορα) αλλά μάλλον θα εκτιμήσουν την άνεση που θα τους προσφέρει το καρότσι τους.

Στιγμιότυπο από την επαγγελματική φωτογράφιση που οργάνωσε για τους γιους της η Jennifer Stano.

Read More

And More