Η Jennifer Lopez αποκάλυψε δημοσίως τη θλίψη και τον πόνο της

Παρόλο που έχουν περάσει τρια χρόνια από τον χωρισμό της Jennifer Lopez με τον επίσης τραγουδιστή και μέντορά της, Marc Anthony, φαίνεται πως ακόμα δεν τον έχει ξεπεράσει.

Στην πρεμιέρα του HBO Documentary, Jennifer Lopez Dance again, η ίδια αποκάλυψε συγκινημένη μπροστά στις κάμερες την έντονη θλίψη και τον πόνο της για τον χωρισμό τους.

Η JLo δήλωσε μπροστά στον φακό ότι δεν ήταν αυτό το όνειρό της. Το όνειρο της ήταν να μείνουν για πάντα μαζί και να μην διαλύσουν την οικογένειά τους.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στα παιδιά της και στο πόσο πολύ τους λείπει ο μπαμπάς τους. Η Jennifer είπε μεταξύ άλλων πως επειδή ταξιδεύουν πάντα μαζί της στις περιοδείες της, είναι ακόμα πιο δύσκολο να τον βλέπουν όσο συχνά θα ήθελαν.

Η star αποκάλυψε επίσης πόσο πολύ επηρέασε αυτό το στενάχωρο γεγονός την ψυχολογία της και τη δουλειά της. «Θυμάμαι πως έπρεπε να εμφανιστώ στη σκηνή και δεν είχα καμία δύναμη να το κάνω. Δεν υπάρχει χειρότερος πόνος από ένα διαζύγιο. Ένιωθα αποτυχημένη.» και μάλιστα είχε προσθέσει πως «Το παραμύθι, το όνειρο και η ελπίδα γκρεμίζονται όταν παίρνεις για πρώτη φορά αυτή την απόφαση. Νομίζεις πως θα πεθάνεις.»

Η Jennifer παρόλ’αυτά ξεπέρασε τις δυσκολίες και πρότεινε στον πρώην σύζυγο της να τραγουδήσουν μαζί πάνω στη σκηνή. « Υπάρχει ακόμα αγάπη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χωρίσαμε πολιτισμένα και η σχέση μας είναι ακόμα υγιής. Διαλέξαμε αυτό το ταξίδι και φαίνεται πως μας έκανε καλό. Επιζήσαμε.» ανέφερε σε συνέντευξή της.

Οκ Jennifer ένας χωρισμός πάντα πονάει αλλά μετά από τόσο καιρό γιατί το αναφέρεις πάλι; Μήπως είναι ένα διαφημιστικό κόλπο για να πάει καλά το νέο σου ντοκιμαντέρ; Λέω εγώ τώρα…

Read More

And More