Η Scarlett Johansson ποζάρει στη νέα καμπάνια εταιρίας ρούχων!

Η Scarlett Johansson μπορεί να θεωρείται μια από τις ομορφότερες Aμερικανίδες ηθοποιούς, όμως με την βοήθεια των “ειδικών” τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Εκτός από την φυσική της ομορφιά και το λαμπερό της δέρμα, η 25χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για τη νέα κολεξιόν ρούχων της εταιρίας Mango και ήταν πιο όμορφη από ποτέ!

Εκτός από κεντρικό πρόσωπο της ισπανικής εταιρίας ρούχων, η Johansson, είναι και το κεντρικό πρόσωπο της νέας σειράς make up των Dolce & Gabbana! Παράλληλα, η ηθοποιός φόρεσε το κοστούμι της “Μαύρης Χήρας”, στην ταινία Iron Man 2, ενώ θα ενσαρκώσει μια σουπερ ηρωίδα στην ταινία The Avengers.

Όμως, και στην προσωπική ζωή, η Scarlet είναι πολύ καλά. Εδώ και δυο χρόνια είναι παντρεμένη με τον Καναδό ηθοποιό Ryan Reynolds. Μάλιστα, φήμες ήθελαν το ζευγάρι να σκέφτεται να μεγαλώσει την οικογένειά του, υιοθετώντας ένα παιδί από την Αιθιοπία ή την Γκάνα. “Δεν θα υιοθετήσουμε τίποτα”, δήλωσε ο Reynolds σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε! Συνεχίζει να είναι ερωτευμένος με την γυναίκα του, ενώ σημείωσε πως ο γάμος του με την Scarlet ήταν, ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί στη ζωή του!

Read More

And More