Τα μυστικά από το παρελθόν της Angelina Jolie!

Τις κρυφές πτυχές της πολυτάραχης ζωής της σταρ του Χόλιγουντ, Angelina Jolie παρουσιάζει μέσα στο νέο του βιβλίο ο διάσημος συγγραφέας Andrew Morton. Κι ενώ η λαμπερή σταρ πολλές φορές έχει βγάλει τα μυστικά της στη φόρα, σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν ξέρεις…

Το νέο βιβλίο του Morton με τίτλο “Angelina: An Unauthorised Biography”, είναι μια βιογραφία με πολλές “καυτές” λεπτομέρειες για το παρελθόν της διάσημης ηθοποιού. Μέσα στις 313 σελίδες του, παρουσιάζει όλα τα μυστικά της και προκαλεί αντιδράσεις!

Αρχικά, το όνομα της ήταν “Shiloh” και πρόκειται για μια επιλογή του μπαμπά της, Jon Voight, ο οποίος και ήθελε αυτό το ιδιαίτερο όνομα για την κόρη του. Ωστόσο, το μεσαίο όνομα “Jolie” ήταν επιλογή της μητέρας της, η οποία ήθελε η κόρη της να ακολουθήσει μια σπουδαία καριέρα, αλλά χωρίς το όνομα του πατέρα της. Η Marcheline Bertrand έδωσε το όνομα “Jolie” στην κόρη της και το όνομα “Heaven” στον γιο της, γνωρίζοντας πως τα παιδιά θα έκοβαν το επίθετό τους όταν θα έμπαιναν στη showbiz.

Ακόμη, η Angelina Jolie ήταν δυναμικό παιδί από όταν ήταν έφηβη. Μάλιστα, η ίδια σε ηλικία 14 χρόνων, έφυγε και πήγε να συζήσει με τον φίλο της, επειδή δεν άντεχε την καταπίεση της μητέρας της. Ωστόσο, η ίδια δεν έπαψε να έχει προβλήματα με το οικογενειακό της περιβάλλον που πολλές φορές την οδήγησε σε ψυχαναλυτή, όπως αποκαλύπτει ο Morton.

Παράλληλα, σύμφωνα με το νέο βιβλίο για την Angelina, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως είχε μια μεγάλη συλλογή από μαχαίρια, με τα οποία αυτοτραυματιζόταν. Ακόμη, αναφέρεται πως μέσα στις αυτοκαταστροφικές της τάσεις ήταν και η επιλογή της να προσλάβει κάποιον για να την χτυπήσει. Η ίδια, μάλιστα, προσπάθησε να αντιμετωπίσει τις τάσεις αυτοκτονίας κάνοντας μαθήματα drums.

Όσον αφορά την ερωτική της ζωή, η Angelina ήταν η γυναίκα που ράγισε την καρδιά του Mick Jagger, όταν χόρεψε γυμνή για ένα video clip των Rolling Stones. Ο Jagger, παρόλο που ήταν παντρεμένος και περίμενε με την σύζυγό του το τέταρτο παιδί τους, φαίνεται πως ξετρελάθηκε με την Αngelina και την πολιορκούσε για αρκετό καιρό.

Αυτά κι άλλα πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας μέσα στην επόμενη εβδομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα κυκλοφορήσει επίσημα το βιβλίο!

Read More

And More