Κ. Καινούργιου: ”Προσπαθούσα να φανώ για να μην δείχνω γλάστρα”!

Η Κατερίνα Καινούργιου ανήκει κι επίσημα πλέον στην ομάδα της εκπομπής ”Δέστε τους” και είναι πολύ χαρούμενη γι’αυτό. ”Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή τη συνεργασία. Ο Νίκος Μουτσινάς πάντα με στήριζε , όποια στιγμή τον χρειάστηκα δίπλα μου. Τη Μαρία την ήξερα μέσα από την εκπομπή της, μου άρεσε πολύ το χιούμορ της και τον Νότη τον ήξερα χρόνια, από τότε που δουλεύαμε με τον Γρηγόρη. Όταν έγινε η φωτογράφηση, ένιωσα μια απίστευτη θετική ενέργεια. Πολύ πιο άνετα σε σχέση με την αντίστοιχη φωτογράφηση με τα παιδιά του Όμορφου Κόσμου”, δηλώνει στο DownTown.

Αυτό που την ενόχλησε πολύ ήταν ότι κάποιοι υποστήριζαν πως θα μείνει χωρίς δουλειά. Δεν ξέρει αν θα ήθελε να ξανακάνει ποτέ πρωινό. Γι’αυτό που μετάνοιωσε περισσότερο ήταν για το σκηνικό με τον φελλό, όταν στον Όμορφο Κόσμο φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης: ”Στην αρχή το δέχτηκα σαν πλάκα αλλά μετά παράγινε. Ήταν η διάρκεια που με πείραξε. Δεν νομίζω ότι ο Ηλίας το έκανε για να με προσβάλλει απλά είχα τύψεις με τον εαυτό μου μετά όταν γύρισα σπίτι. Και βασικά ένιωσα άσχημα όταν μου είπαν οι γονείς μου τι ήταν αυτό ρε Κατερίνα”.

Ομολογεί πως στην αρχή προσπαθούσε να φανεί περισσότερο: ”Προσπαθούσα να φανώ περισσότερο μην τυχόν και ο τηλεθεατής πιστέψει ότι είμαι γλάστρα και ότι δεν έχω να πω κάτι”. Θεωρεί πως ο λόγος που τερμάτισαν τρίτη, είναι φταίξιμο των πέντε. ”Το φταίξιμο νομίζω πως είναι δικό μας. Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι αναλωθήκαμε, χάσαμε λίγο την ουσία, ίσως από κάποια στιγμή και μετά ο καθένας να κοιτούσε τον εαυτό του”, δηλώνει.

Και συνεχίζει: ”Την προσωπική του προβολή, ποιος θα φανεί περισσότερο, ποιος θα είναι πιο μπροστά. Υπήρξε μια περίοδος που αρχίσαμε και χωριζόμασταν, δηλαδή παρουσιάζαμε ανά δυάδες θέματα. Εκεί νομίζω ότι άρχισαν να δημιουργούνται οι εντάσεις”.

Read More

And More