Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.10.2010 | 09:00

Κοκτέϊλ βροχής, υγρασίας και αφρικανικής σκόνης!

Κοκτέϊλ βροχής, υγρασίας και αφρικανικής σκόνης!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Ο καιρός σήμερα θα είναι αποπνικτικός. Ένα δυσάρεστο κοκτέιλ βροχής, υγρασίας και αφρικανικής σκόνης, θα μας ταλαιπωρήσει πολύ.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία έως 22 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και  με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10