Οι γάμοι του καλοκαιριού ήταν πολλοί και το TLIFE εκεί! Δες τους όλους

Φέτος το καλοκαίρι έγιναν πάρα πολύ γάμοι και έπονται και άλλοι… Καθένας ήταν σαν να ήταν βγαλμένος από παραμύθι. Οι νύφες όλες πανέμορφες… όλες με φόντο τη θάλασσα ενώθηκαν με τους αγαπημένους τους και έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης. Πάμε να θυμηθούμε τους λαμπερούς γάμους;

Ο στένος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γρηγόρης Γκουντάρας παντρεύτηκε στις 14 Μαϊου την μετεωρολόγο Ναταλί Κάκαβα. Ο γάμος έγινε στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό. Η νύφη φορούσε ένα ολόλευκο νυφικό το οποίο είχε την υπογραφή της Έλενας Βορέα.

Η Βάσια Λόη και ο Νικόλας Μαδιάς παντρεύτηκαν στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στις 28 Μαίου. Το νυφικό της όμορφης παρουσιάστριας σχεδίασε η φίλη της Σήλια Κριθαριώτη. Ήταν ένας απλός και ρομαντικός γάμος. Στην δεξίωση που ακολούθησε τραγούδησε η Πέγκυ Ζήνα και ο Λευτέρης Πανταζής.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου στο κτήμα Νάσιουτζικ. Την ίδια μέρα έγινε και η βάφτιση της κορούλας τους Βικτώριας. Το νυφικό της Γωγώς ήταν του οίκου Elli Saab.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι. Ήταν ένας παραμυθένιος γάμος. Το νυφικό της Μαριέττας ήταν δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι του οίκου D&G. Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο Island.

Πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή Gala της Μαρίας Σταματέρη είχε ξεσπάσει μεγάλη κόντρα αναμεσα τους, αργότερα όλο αυτό όμως εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο έρωτα. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 20 Ιουνίου. Ο γάμος αλλά και η δεξίωση έγιναν στο Island. Το νυφικό της Φαίης ήταν μια δημιουρία του σχεδιαστή Νικόλα, ενώ το κοστούμι του γαμπρού ήταν armani. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Το γνωστό μοντέλο Ράνια Λυκούδη και ο αγαπημένος της Ζάχος Αναστασιάδης παντρεύτηκαν στις 26 Ιουνίου στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι. Την ίδια μέρα έκαναν και τη βάφτιση του παιδιού τους. Η νύφη έλαμπε από χαρά μέσα στο λευκό νυφικό του Θόδωρου Τρανούλη. Το ζευγάρι στη συνέχεια διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο ”Θάλασσα”.

Ο Γιώργος Λεμπέσης και η Σοφία Τραντίδου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 12 Ιουλίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδα. Στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλιο πάρτυ στο club Messiah στα Αστέρια Γλυφάδας, εκεί ο Γιώργος Λεμπέσης ανέβηκε στην πίστα και αφιέρωσε στη σύζυγο του το τραγουδι ”Μαγεμένο νησί”, ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος αποκλειστικά για κείνη.

Ο γάμος του Βασίλη Τρίκαρδου και της Μαριαντζέλας Παραβάλου ήταν παραμυθένιος. Το λαμπερό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο ναό της Αγίας Τριάδος στην Εκάλη στις 17 Ιουλίου. Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη του ζευγαριού στην Εκάλη.

Η Δήμητρα Αιγινίτη και ο Αντώνης Σρόιτερ παντρεύηκαν στην Σαντορίνη στο εκκλησάκι του Αγίου Μάρκου στις 24 Ιουλίου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γραφεία της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και από τότε είναι μαζί. Το ζευφάρι επέλεξε να γίνει ο γάμος στην Σαντορίνη μιας και είναι το αγαπημένο νησί της νύφης. Ήταν ένας όμορφος γάμος με νησιώτικο ύφος και πολλούς λαμπερούς καλεσμένους.

Η Χρύσπα και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Νικολάου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 2 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη. Μετά το γάμο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτυ για τους φίλους τους στο Ακρωτήρι.

Οι καλοκαιρινοί γάμοι έκλεισαν με το γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας. Όλοι μιλάνε για το γάμο του καλοκαιριού, αν όχι της χρονιάς. Έγινε στις Σπέτσες κι έδωσαν το παρών με οι περισσότεροι βασιλικοί οίκοι της Ευρώπης. Η νύφη Τατιάνα, φορούσε νυφικό του σχεδιαστή Αngel Sanchez.

Εσένα ποιος σου άρεσε περισσότερο;

Read More

And More