Καλομοίρα: H τεράστια αλλαγή που είχαν φέρει στο σώμα της τα κιλά της εγκυμοσύνης! Δες photo

Η εικόνα του σώματος της δεν έχει πια καμία σχέση με την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Η Καλομοίρα άλλωστε έχει αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ ότι έχασε αυτά τα 40 κιλά που πήρε κατά την κύηση των διδύμων με μεγάλο κόπο. Και η φωτογραφία που μοιράστηκε σήμερα μέσω Instagram μας δίνει μια γεύση από το πόσο σκληρή ήταν η προσπάθεια της.

Το “πριν και μετά” του σώματος της Καλομοίρας είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Για την ίδια, η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί το κυριότερο κίνητρο για να συνεχίσει την προσπάθεια. Όπως άλλωστε έγραψε και η ίδια δημοσιεύοντας την φωτογραφία: “Δευτέρα με κίνητρο! Μπορείς να τα καταφέρεις”.


“Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστρια μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω. Δεν το έχω κρύψει ποτέ: μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Όταν έβλεπα το σώμα μου με τόσα επιπλέον κιλά, στεναχωριόμουν. Φοβόμουν ότι δεν θα τα έχανα ποτέ. Αλλά έβαλα πρόγραμμα και έκανε ό,τι μπορούσα. Σιγά σιγά ένιωθα πιο καλά. Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο”, δήλωνε η Καλομοίρα στο περιοδικό ΕΓΩ για την προσπάθειά της να επανέλθει στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη της.

Read More

And More