Καλομοίρα: “Δεν πάτησα το πόδι του Γιώργου”

Το Καλομοιράκι παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της και ήταν όλα όπως τα είχε σχεδιάσει. Άλλωστε της πήρε πολύ καιρό για να καταφέρει να είναι όλα τέλεια για την σημαντικότερη μέρα της ζωής της! Μέσα από το twitter της φρόντισε να μας ενημερώσει για όλες τις προετοιμασίες αλλά και την ανυπομονησία της να έρθει η μεγάλη ώρα. Και ήρθε!

Ο γάμος της είχε όλα τα παραδοσιακά στοιχεία της ελληνικής της καταγωγής αλλά και νενανικά στοιχεία. Το μαγιγιάζ και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο καλός της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος ήταν συνέχεια στο πλευρό της.

Την Καλομοίρα παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της, ενώ η μητέρα της Ελένη είχε δακρύσει από χαρά και ευτυχία. Στην εκκλησία δάκρυσε ο Γιώργος και όχι η Καλομοίρα ενώ δεν σταμάτησε να λέει σε όλους ότι παντρεύεται την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου!

Η νύφη μετά το γάμο μίλησε για τα συναισθηματά της αλλά και για το μέλλον της καθώς και τα παιδιά που θέλει να κάνει μαζί με τον Γιώργο. “Δεν βλέπω τον γάμο σαν ρίσκο και χαίρομαι γιατί από αύριο θα ξεκινήσουν νέες εμπειρίες”, δήλωσε η Καλομοίρα λίγο πριν την δεξίωση. “Θα πλέκω, θα μαγειρεύω και θα κάνω CD”, συμπλήρωσε. Η ίδια δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι στο μέλλον θέλει να κάνει παιδιά!

Δες το βίντεο:

Read More

And More