Δ. Καμπούρη: “Να σταματήσει η τηλεόραση να κανιβαλίζει το πρόσωπο που αποθεώνει”

H Δέσποινα Καμπούρη είναι πάρα πολύ χαρούμενη που για πρώτη φορά, θα αναλάβει την κεντρική παρουσίαση μίας εκπομπής, του Lifestyle.

Το γεγονός ότι πρόκειται για μία εκπομπή – θεσμός, που εδώ και 7 χρόνια συνεχίζει την πορεία της με μια δεμένη ομάδα ανθρώπων, την κάνει να αισθάνεται ασφάλεια αλλά και μεγάλη ευθύνη. ”Χαίρομαι και αισθάνομαι πολύ τυχερή που θα γίνω μέλος μιας ομάδας που δουλεύει 7 συναπτά χρόνια μαζί. Αυτό με κάνει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια”, δηλώνει στην RealNews.

Θεωρεί πως έχει δουλέψει πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια κι ελπίζει να ανταμείβονται πάντα οι κόποι της. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην Σοφία Σιδέρη και στους δημοσιογράφους της εκπομπής. Τι θα ήθελε όμως να αλλάξει στην τηλεόραση; ”Θα ήθελα να σταματήσει η τηλεόραση να κανιβαλίζει τα πρόσωπο που πρώτη αυτή αποθεώνει. Είναι οξύμωρο. Γενικά, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει πολυφωνία και επιλογή προγραμμάτων για όλα τα γούστα”, τονίζει.

Στην ερώτηση για το ποιες παρουσιάστριες θαυμάζει περισσότερο απαντά: ”Από μικρή παρακολουθούσα πολύ τηλεόραση. Έβλεπα φανατικά όλες τις εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά. Έχω παρακολουθήσει τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη και της Τατιάνας Στεφανίδου. Καθεμία έχει αφήσει το δικό της στίγμα και είναι ξεχωριστή. Το γεγονός ότι υπάρχουν τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή είναι σημαντικό και τις κάνει διαχρονικές”.

Read More

And More