Ο Γ. Καραμέρος και ο Σ. Χαριτάτος στο TLIFE λίγο πριν την εκπομπή τους!

Οι πρωταγωνιστές της εκπομπής “10 με 1 μαζί”, Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος μίλησαν στο TL!fe για ό,τι περιμένουν από τη νέα τηλεοπτική χρονιά! Το δίδυμο θα “προσγειωθεί” στους δέκτες μας στα τέλη Σεπτέμβρη, και θα ριχτεί στην “μάχη” για την παρέα που θα κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και αυτή την τηλεοπτική χρονιά!

Οι συσκέψεις για την εκπομπή έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα, ενώ οι πληροφορίες μιλάνε για μια εντυπωσιακή έναρξη, που θα συζητηθεί! Φυσικά, αν η έναρξη είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και το trailer της εκπομπής που προκάλεσε τις καλύτερες εντυπώσεις ακόμα και σε όσους πάσχουν από υψοφοβία, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό!

Γιώργος Καραμέρος

“Ερχόμαστε “πετώντας” και όχι μόνο εμείς, αλλά μια ομάδα συνεργατών που θα κάνουν πολύ πιο ενδιαφέρον τα πρωινά των φίλων που θα είναι μαζί μας. Κοιτώντας την ουσία και την πραγματικότητα μακριά από την ιλουστρασιόν παράθεση των πραγμάτων, αφήνουμε πίσω μας τις αναδυόμενες Αφροδίτες του καλοκαιριού και τους φουσκωτούς με τα φουσκωτά κι επιστρέφουμε σε μια πραγματικότητα δύσκολη που θέλουμε να την κάνουμε ομορφότερη.

Σπύρος Χαριτάτος

“Για μας αυτή η νέα χρονιά, η νέα σεζόν είναι άλλο ένα άλμα προς το καλύτερο. Με ομαδική δουλειά, με πείσμα και επιμονή και με σύμμαχο τον κόσμο, πιστεύουμε ότι και αυτή τη χρονιά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σταθούμε με ψηλά το κεφάλι σε μια ανταγωνιστική σεζόν. Δεν υπάρχουν αντίπαλοι, δεν υπάρχουν εχθροί, υπάρχουν συνάδελφοι στην ίδια ακριβώς ζώνη που όλοι μαζί δίνοντας ο καθένας τον καλύτερο του εαυτό, πιστεύω ότι θα παράγουμε ένα καλό τηλεοπτικό προ’ι’όν και ο κόσμος ας επιλέξει αυτό που νομίζει ότι του ταιριάζει περισσότερο ως άποψη ζωής αλλά και ως θεματολογία. Δεν υπάρχουν εχθροί, δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν συνάδελφοι που προσπαθούν να προσφέρουν ένα καλό τηλεοπτικό προ’ι’όν, για να απολαύσει ο κόσμος. Αυτό είναι όλο. Εμείς κάναμε το μεγάλο βήμα, κάναμε το μεγάλο άλμα και από κει και πέρα ο κόσμος θα επιλέξει”.

Read More

And More