Γ. Καραμίχος:”Αγαπώ τα παιδιά και θα ήθελα να κάνω πολλά”!

Ο Γιώργος Καραμίχος μιλάει στο περιοδικό HELLO! για τη δεύτερη σεζόν της Ονειροπαγίδας και εξηγεί πώς αισθάνεται μετά από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν την πρώτη χρονιά: ”Μετά το φιάσκο της περσινής χρονιάς με την εταιρεία παραγωγής Cinegram που μας άφησε απλήρωτους όλους τους ηθοποιούς, δεν σας κρύβω πως ήμασταν όλοι λίγο φοβισμένοι. Όμως σιγά – σιγά ηρεμήσαμε. Τώρα δουλεύουμε με την ΕΝΑ, μία εταιρεία η οποία – μέχρι στιγμής – είναι αξιόπιστη και διαθέτει ανθρώπους με καλή διάθεση. Κατά τα άλλα, η ομάδα μας – τόσο οι ηθοποιοί όσο και το συνεργείο- συνεχίζει ως είχε με δυο τρεις μεταγραφές. Όμορφα και δυνατά! Με τα πάνω και τα κάτω μας. Όπως όλοι άλλωστε οι ζωντανοί οργανισμοί”.

Ο ηθοποιός μεγάλωσε στην επαρχία. Του λείπει η ζωή στη φύση; ”Όχι. Μου λείπει η ζωή σε μία φυσιολογική πόλη. Γιατί την Αθήνα την καταντήσαμε μη φυσιολογική. Δεν ξέρεις πότε κι αν θα φτάσεις στο σπίτι σου ή στη δουλειά σου. Δεν ξέρεις αν θα βρεις την πόρτα του σπιτιού ή του αυτοκινήτου σου στη θέση τους. Δεν ξέρεις από ποιο πεζοδρόμιο μπορείς να περάσεις χωρίς να πατήσεις σκουπίδια ή σπασμένα τζάμια αυτοκινήτων. Δεν ξέρεις πού να στρέψεις το βλέμμα για να βρεις χαμόγελα κι όχι θυμό. Δεν ξέρεις γενικώς. Είμαστε ολίγον πρόσφυγες πια. Έχει χαθεί το τόπι από τους κραταιούς και σε μεγάλο βαθμό από τους ίδιους τους πολίτες”, απαντά ο Γιώργος.

Φλερτάρει; ”Εξαρτάται από την περίοδο που διάγω. Μου αρέσει, σε γενικές γραμμές το παιχνίδι της γοητείας κι όταν υπάρχει πνεύμα, έχει άκρως επικοδομητικά αποτελέσματα. Αλλά σιχαίνομαι πια το ναρκισσιστικό παιχνίδι του φλερτ για το φλερτ για να έχουμε να λέμε ότι κάτι έγινε”, εξηγεί. Όσον αφορά το γάμο και ένα δεύτερο παιδί λέει: ”Ποιος ξέρει; Είμαι ανοιχτός στις εκπλήξεις. Αγαπώ τα παιδιά και θα ήθελα να κάνω πολλά”.

Read More

And More