Σ. Καρύδη – Θ. Αθερίδης: Γιατί δεν βαριούνται ποτέ ο ένας τον άλλον

Η Σμαράγδα και ο Θοδωρής συνεργάζονται εδώ και 8 χρόνια. Αγαπιούνται πολύ και εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. ”Δεν βαριόμαστε ποτέ ο ένας τον άλλον, ίσως γιατί γελάμε πολύ μεταξύ μας”, δηλώνουν στο περιοδικό DownTown. Ωστόσο κάποιες φορές δεν μπορούν να αποφύγουν τους μικροκαυγάδες. ”Ο Θοδωρής καμιά φορά είναι ξεροκέφαλος”, λέει η Σμαράγδα.

Πρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση ”Η Στρίγγλα που έγινε αρνάκι”. Και οι δύο υποστηρίζουν πως απολαμβάνουν το θέατρο, πολύ περισσότερο από την τηλεόραση. ”Η διαδικασία της τηλεόρασης είναι το μόνο άσχημο, όλα τα άλλα είναι καλά: Τα λεφτά, η δημοσιότητα, το ότι περπατάς στον δρόμο και σε αναγνωρίζουν γιατί τους αρέσει αυτό που κάνεις”, υποστηρίζει ο Θοδωρής.

”Στην τηλεόραση σου λείπει μια καλή δουλειά, δεν σου λείπει όμως η διαδικασία. Δεν μπορώ να το περιγράψω στον κόσμο που δεν το έχει ζήσει, αλλά έπειτα από ένα δεκάωρο γύρισμα αισθάνεσαι ένα κάψιμο μέσα στους μυς και στα πόδια, ένα πολύ περίεργο πράγμα που το θέατρο δεν μου το κάνει”, συμπληρώνει η Σμαράγδα.

ο Θοδωρής μέχρι στιγμής δεν έχει καμία πρόταση για τηλεόραση έτσι θα κάνει θέατρο. Η Σμαράγδα έχει κανονίσει μια τηλεοπτική δουλειά αλλά δεν είναι σίγουρη αν τελικά θα προχωρήσει.

Read More

And More