Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Κομψή εμφάνιση λίγο πριν την επιστροφή της στη μικρή οθόνη!

“Δεν πίστευα ποτέ ότι είμαι η σούπερ κουκλάρα. Στην εμφάνισή μου, άλλωστε, υπήρχαν στοιχεία που μισούσα.” δήλωνε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε παλιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό Votre Beaute. Η γοητεία όμως που εκπέμπει σε κάθε εμφάνιση της αποδεικνύει το αντίθετο.

Η ηθοποιός παραμένει όμορφη και λαμπερή στα 56 της χρόνια. “Πίνω πολύ νερό, δεν πίνω αλκοόλ και δεν καπνίζω – κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο!” έλεγε στην ίδια συνέντευξη η Καρυοφυλιά Καραμπέτη. Ίσως αυτό να είναι το μυστικό για την κομψή της εμφάνιση, ίσως πάλι η γοητεία της να οφείλεται στο ότι η ίδια έχει μια υγιή σχέση με τον χρόνο.


Με τον Άκη Σακελλαρίου.

“Είναι γελοίο να είσαι 56 χρονών -δεν το κρύβω- και να προσπαθείς να δείξεις στον κόσμο την εικόνα μιας 25άρας. Δεν μπορείς να ζητάς να είσαι ο αιώνιος νέος. Δεν γίνεται να το ζητάς αυτό. Όλοι μας, άντρες και γυναίκες και εμείς που είμαστε στα φώτα, πρέπει να είμαστε πιο γλυκείς με τη μοίρα μας” είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξη της στη RealNews το περασμένο καλοκαίρι.

Το TLIFE την συνάντησε στην παρουσίαση των νέων επεισοδίων της σειράς “10η εντολή” που επιστρέφει στον Alpha, 10 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στην μικρή οθόνη. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη φωτογραφήθηκε μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς, Πάνο Κοκκινόπουλο και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστησουν στα νέα επεισόδιά της.


Με την Άλκηστη Πουλοπούλου.

Με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο.


Με τους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στα νέα επεισόδια της 10ης Εντολής. Ανάμεσα τους η Μπέσυ Μάλφα, η Ηρώ Μουκίου, η Έρση Μαλικένζου και η Κάτια Νικολαΐδου.

Read More

And More