Η Κατερίνα Διδασκάλου στο TLIFE για τον σοβαρό λόγο της καθυστέρησης της σε συνέντευξη τύπου για την νέα της παράσταση

Ο λόγος για τον οποίο η Κατερίνα Διδασκάλου έφτασε με καθυστέρηση σήμερα στο θέατρο ΡΕΞ, όπου ο Κωνσταντίνος Ρήγος και οι ηθοποιοί του έδιναν συνέντευξη για την παράσταση “Έντα Γκάμπλερ” ήταν το λιγότερο συγκινητικός. Η ηθοποιός ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της, που το ίδιο πρωί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

“Τώρα η μητέρα μου είναι σε μία σταθερή κατάσταση. Προσευχηθείτε κι εσείς μαζί μου να πάνε όλα καλά. Στείλτε όλη τη θετική σας ενέργεια”, λέει στο TLIFE, η ηθοποιός και διευκρινίζει: “Δυστυχώς είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα υγείας της, γι’ αυτό άλλωστε και ήθελα να είμαι εκεί μαζί της σήμερα. Εξάλλου δεν συνηθίζω να καθυστερώ ή να αφήνω ανθρώπους να με περιμένουν, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος”.

Η ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο της Γιουλάνε Τέσμαν στο εμβληματικό έργο του Ερρίκου Ίψεν, “Έντα Γκάμπλερ”. Στον ρόλο της Έντα θα δούμε την Δήμητρα Ματσούκα. Πρόκειται για ένα έργο – αίνιγμα που από το 1891 που πρωτοπαρουσιάστηκε προκαλεί αμφιλεγόμενα, αλλά πάντα δυνατά, συναισθήματα στο κοινό.

Read More

And More