Κατερίνα Καραβάτου: Δες την να περιμένει το σχολικό νυσταγμένη και χωρίς μακιγιάζ!

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να περιλαμβάνει τις περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις για την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά το πραγματικό τρέξιμο για την παρουσιάστρια ξεκινά την Δευτέρα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια μέσα από την φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media. Και φυσικά η Κατερίνα Καραβάτου αναφερόταν στην καθημερινότητα της ως μητέρα της μικρής Αέλιας, της κόρης που έχει αποκτήσει με τον Κρατερό Κατσούλη.

Η Κατερίνα Καραβάτου, περίμενε υπομονετικά την κόρη της να επιστρέψει από το σχολείο για να ξεκινήσουν μαζί το… τρέξιμο της καθημερινότητας. Για να περάσει ευχάριστα την ώρα της περιμένοντας το σχολικό, η παρουσιάστρια πόζαρε για μία… νυσταγμένη και αμακιγιάριστη selfie αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι δεν διστάζει να μας δείχνει πώς είναι στην καθημερινή της ζωή μακριά από τα φώτα και το επαγγελματικό μακιγιάζ των τηλεοπτικών studio.


“Κοιμάμαι όρθια, αλλά τώρα είναι που θα αρχίσει το τρέξιμο…! Έρχεται το σχολικό! Φιλιά σ όλους! Καλή εβδομάδα!” έγραψε η παρουσιάστρια μέσω Instagram.

Read More

And More