Κατερίνα Καραβάτου: Με ποιους επώνυμους φωταγώγησε την πλατεία Συντάγματος;

Η τελευταία Τετάρτη του Μαΐου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας και ο σύλλογος ατόμων που πάσχουν από την ασθένεια, ζήτησε την βοήθεια και την ενέργεια της Κατερίνας Καραβάτου και των επώνυμων φίλων της, για να φωταγωγήσουν όλοι μαζί την πλατεία Συντάγματος στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης για την ασθένεια.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε φυσικά το “ναι” κι έτσι βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Σύνταγμα προκειμένου να παρουσιάσει την εκδήλωση που είχε ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ασθένεια που πλήττει κατά κύριο λόγο ανθρώπους νεαρής ηλικίας.

Η Κατερίνα Καραβάτου όπως κι όλοι όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Σύνταγμα για την δράση “Μαζί σε κάθε βήμα” του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, έγραψε το δικό της μήνυμα σε έναν λαμπτήρα που στην συνέχεια τοποθέτησε σε έναν τοίχο που είχε στηθεί στην πλατεία ειδικά για την βραδιά.

Το ίδιο έκαναν και άλλοι επώνυμοι Έλληνες όπως η Τζένη Θεωνά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κ.α. ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο τοίχος άναψε και η πλατεία Συντάγματος “λούστηκε” στο πορτοκαλί φως, το συμβολικό χρώμα της Παγκόσμιας Ημέρας που έχει αφιερωθεί στην αντιμετώπιση της ασθένειας.


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μιλά με την πρόεδρο του συλλόγου κα Βάσω Μαράκα.




Πέτρος Φιλιππίδης

Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης



Τζένη Θεωνά



Η Κατερίνα Καραβάτου με την πρόεδρο του συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.


Read More

And More