Κατερίνα Παπουτσάκη: Εντυπωσιακή φωτογράφιση με αέρα… παλιού κινηματογράφου! Φωτογραφίες

Σαν κινηματογραφική star μιας παλιότερης εποχής, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Αλέξανδρου Ζαχαριάδη η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega “Εθνική Ελλάδος”, φωτογραφήθηκε για την προώθηση της καλοκαιρινής κολεξιόν γνωστής εταιρίας ρούχων.

Το TLIFE και ο φωτογράφος Πέτρος Χόντος ήταν φυσικά εκεί και σου εξασφάλισαν backstage στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή φωτογράφιση.


Με την ιδιοκτήτρια της εταιρείας ρούχων Έλενα Σπαθαριώτη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε στον Αστέρα Βουλιαγμένης, το πρωί της Τετάρτης και παρά το τσουχτερό κρύο, φόρεσε το πιο όμορφο και γοητευτικό της χαμόγελο και τα πολύχρωμα και κομψά ρούχα της εταιρείας και… “μαγνήτισε” τον φωτογραφικό φακό σε ένα παιχνίδι, εμπνευσμένο από την χρυσή εποχή του κινηματογράφου της δεκαετίας του ’50.

Το ρετρό κλίμα της φωτογράφισης ολοκληρώθηκε ιδανικά με το κατακόκκινο κάμπριο αυτοκίνητο, κοντά στο οποίο φωτογραφήθηκε η όμορφη ηθοποιός.


Σε διάλειμμα της φωτογράφισης που έγινε με τσουχτερό κρύο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το make-up και το hair styling της Κατερίνας Παπουτσάκη επιμελήθηκε η Μαρίτα Πολίτου, ενώ το styling της φωτογράφισης ανέλαβε o Χρήστος Καλιαρέκος.

Read More

And More