Κατερίνα Στικούδη: Έχει γενέθλια και το γιόρτασε δείχνοντάς μας μια παιδική της φωτογραφία!

Ένα πρόσωπο θέλησε να ευχαριστήσει σήμερα για όλα όσα έχει κάνει για εκείνη, η Κατερίνα Στικούδη. Κι αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τη μητέρα της. Σήμερα βλέπεις δεν είναι μια συνηθισμένη ημέρα για την Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της. Και δεν είναι καν συνηθισμένα γενέθλια, αφού σήμερα συμπληρώσε την πρώτη τριακονταετία της ζωής της.

Ναι, η Κατερίνα Στικούδη έκλεισε τα τριάντα και το γιόρτασε μέσω των social media με τον πιο τρυφερό τρόπο. Η Κατερίνα Στικούδη με μία παιδική της φωτογραφία έστειλε στην μητέρα της ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για όλα όσα έχει κάνει από τη στιγμή που εκείνη ήρθε στον κόσμο, ενώ στον εαυτό της έστειλε την πιο όμορφη ευχή για τα 30στα της γενέθλια.


“Τα χρόνια περνάνε… Θέλω να είμαι δημιουργική, να εξελίσσομαι και να μη μένω στάσιμη… Έχω ευχαριστήσει άπειρες φορές τους συνεργατες μου που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν… Σήμερα θελω να πω… Σ’ ευχαριστώ Μαμα για ό,τι έχεις κάνει για μένα” έγραψε δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία. Κι οι ευχές των διαδικτυακών φίλων της για “χρόνια πολλά” έπεσαν βροχή!

Read More

And More