Κατερίνα Στικούδη: Η sexy φωτογράφιση και η λέξη που την εξόργισε!

Για τα μυστικά της διατροφής της αλλά και την μεγάλη της αγάπη τη μουσική, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στο περιοδικό Εγω! Weekly και στην δημοσιογράφο Μαρία Κολιάτσα. Η τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού χαρίζοντας του sexy ενσταντανέ και αποκάλυψε σχετικά με το πώς διατηρεί το σώμα της σε άψογη κατάσταση.

“Θυσιάζω πολλά. Μου αρέσει το καλό φαγητό, τρελαίνομαι για όλες τις παραδοσιακές συνταγές, ενώ έχω και μια αδυναμία στις αλμυρές γεύσεις. Φροντίζω όμως να διατηρώ μια ισορροπία τρώγοντας τα πάντα αλλά προσέχοντας την ποσότητα. Και σίγουρα αποφεύγω το βραδίνο φαγητό, παρόλο που είναι το αγαπημένο όλων γιατί το έχουμε συνδέσει με την απόλαυση και την χαλάρωση που ακολουθεί μια κουραστική μέρα δουλειάς. Αποφεύγω επίσης τα ψωμιά και τα τυριά”, δήλωσε η εκρηκτική τραγουδίστρια.

Η ίδια ωστόσε ξεκαθάρισε ότι δεν υποβάλει τον οργανισμό της σε βάρβαρες πρακτικές για γρήγορη απώλεια κιλών. “Υπάρχουν κάποια tips που ακολουθώ και τα κάνω μόνο όταν συντρέχει επαγγελματικός λόγος. Συνήθως τρώω περισσσότερο κοτόπουλο, δεν καταναλώνω υδατάνθρακες αλλά γενικά δεν μου αρέσουν οι ακρότητες”, σημειώσε.

Όταν ωστόσο η συζήτηση γύρισε στην μουσική και τα επαγγελματικά της η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε ποια λέξη την εξοργίζει πραγματικά.

“Ποια είναι η γνώμη σου για τις “αρπαχτές”;”, ρώτησε η δημοσιογράφος και η Κατερίνα Στικούδη αποκρίθηκε: “Θέλω να βγάλεις από την ερώτησή σου τη λέξη “αρπαχτές”, γιατί αυτή η λέξη με εξοργίζει. Δεν αρπάζεις τίποτα από κανέναν. Πας κάπου, δουλεύεις δυο ώρες, ιδρώνεις, χορεύεις, τραγουδάς, δίνεις την ψυχή σου. Θα χρησιμοποιούσαμε ποτέ τον όρο “αρπαχτή” για να χαρακτηρίσουμε αντίστοιχα shows που κάνουν καλλιτέχνες στην Ευρώπη; Όχι βέβαια! Απλά εκεί κάνουν μόνο συναυλίες ή lives γιατί δεν υπάρχουν μπουζούκια. Εγώ, ας πούμε, δεν συμμετέχω πάντα σε κάποιο σχήμα. Είτε γιατί δε θέλω είτε γιατί το είδος της μουσικής που τραγουδάω δεν ταιριάζει εύκολα σε κάποιο σχήμα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αρπάζω; Είναι λάθος η λέξη γιατί υπονοεί ότι κλέβεις κάτι από κάποιον που είναι τελείως λάθος ως αντίληψη. Δουλεύεις, τραγουδάς, καταρχήν αυτή είναι η δουλειά μου. Τώρα αν είναι στην Αθήνα, καλώς, αν όχι, πάλι καλώς. Η έννοια της λέξης “αρπαχτή” δεν υπάρχει ούτε στη ζωή μου ούτε στο λεξιλόγιό μου”.

Read More

And More