Κατερίνα Καινούργιου: “Η Δούκισσα με πήρε να με συγχαρεί για το βιντεοκλίπ με τον Νίνο”!

Η Κατερίνα Καινούργιου αφήνει πίσω της τον “Όμορφο Κόσμο”, κρατάει μόνο τις καλές αναμνήσεις και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο τηλεοπτικό της στοίχημα με τους “Δεσ’ τε τους!”. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Glam μίλησε για όλους και για όλα: για τη σχέση της με τους γονείς της, τη Δούκισσα Νομικού, το Νίνο στου οποίου και το βιντεοκλίπ πρωταγωνίστησε λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του με το όμορφο μοντέλο.

Η ίδια λέει σχετικά: ” Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ρώτησα σχετικά (η Δούκισσα Νομικού) για το αν θα το κάνω. Ήθελα να μου πει τη γνώμη της επειδή ως μοντέλο έχει γυρίσει βιντεοκλίπ. Και να σου πω και κάτι χύμα, δεν πήγα εκεί για να πιάσω γκόμενο τον Νίνο, πήγα για να κάνω μια δουλειά. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, με βοήθησε κι εμένα και αυτό ήταν. Η Δούκισσα είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος, είναι αρκετά λογική και με πήρε τηλέφωνο να μου πει συγχαρητήρια και πόσο της άρεσε. Δεν είναι καμιά ζηλιάρα”.

Στην ίδια συνέντευξη, και απαντώτας στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν μένει με τους γονείς της η ίδια απαντά: Είμαι πολύ δεμένη με τους γονείς μου. Όταν, όμως, θέλω έχω την ανεξαρτησία μου, απλά θεωρώ ότι δεν είμαι ακόμα οικονομικά ανεξάρτητη για να κάνω την δική μου κίνηση. Εξάλλου, είμαι βολεμένη, γυρνώ σπίτι, έχω το φαγητό μου, τα ρούχα μου είναι πλυμένα και σιδερωμένα, οπότε γιατί να φύγω;”

Read More

And More