Σάκης Ρουβάς: Στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη στην πρόβα της μια μέρα πριν το Madwalk!

Η αλληλοστήριξη που επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, είναι ένα από εκείνα τα συστατικά που κάνουν την σχέση τους ξεχωριστή και την αγάπη τους αξιοθαύμαστη.

Έτσι όπως εκείνη τον στήριξε για την επικείμενη συναυλία του στον Δήμο Νέας Σμύρνης μέσα απο τις δηλώσεις της, έτσι κι εκείνος την στήριξε με την παρουσία του στην νυχτερινή πρόβα της για το Madwalk 2015 που σε λιγότερο απο ένα 24ωρο θα ξεκινήσει στο Κτίριο 56 “Ελληνικός Κόσμος”.

Η Κάτια Ζυγούλη που αύριο θα δοκιμαστεί στην παρουσίαση της διοργάνωσης δημοσίευσε από εκεί μια selfie με τον σύντροφό της ζωής της μέσω Instagram.


Η ίδια μιλώντας στο TLIFE και την Άρτεμις Θύμιου για το αυριανό εγχείρημα της (και όχι μόνο) παραδέχεται πως νιώθει άγχος: “Η παρουσίαση είναι μία ευθύνη γιατί από πίσω υπάρχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, οπότε ο παρουσιαστής είναι αυτός που ή θα το απογειώσει ή που θα το κάνει να πατώσει. Αλλά είπα, γιατί όχι; Είναι μεγάλη πρόκληση να το κάνεις αυτό. Για μένα ήταν τουλάχιστον και δεν το μετανιώνω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με όλο αυτό που ήδη συμβαίνει. Την Τετάρτη πιστεύω θα το ευχαριστηθώ πάρα πολύ, αφού ξεπεράσω το αρχικό άγχος. Θα προσπαθήσω να το μετατρέψω σε ενθουσιασμό και εύχομαι να τα πάω όσο καλά θέλω εγώ να τα καταφέρω. Για τον εαυτό μου αρχικά”.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε εκεί λοιπόν για να την βοηθήσει να ξεπεράσει το άγχος της νέας αυτής δοκιμασίας που αποδέχτηκε και να της μεταδώσει την δική του θετική ενέργεια. Και κρίνοντας από το χαμόγελό της το κατάφερε!

Read More

And More