Δ. Κατρανίδης στο TLIFE: “Τελειώνουν τα Μυστικά της Εδεμ”

Τα γυρίσματα στα “Μυστικά της Εδέμ” ξεκινούν την επόμενη βδομάδα, ενώ δυο νέα πρόσωπα έρχονται να προστεθούν στο καστ της σειράς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Αλεξάνδρα Ούστα θα “εισβάλλουν” στην παρέα, προκαλώντας πολλές ανατροπές.
Ο Δάνης Κατρανίδης μιλά και για το τέλος της σειράς: “Στην τρίτη χρονιά ολοκληρώνεται ο κύκλος των Μυστικών της Εδέμ. Έτσι γνωρίζω μέχρι στιγμής και έτσι είχε γίνει και με την Βέρα στο Δεξί”, αναφέρει.
Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Πέτρο. Ωστόσο, και οι δύο διατηρούν την ψυχραιμία τους και μοιράζονται την ίδια αγάπη για την θάλασσα.

“Το μόνο που μπορώ να πω πως έχω κοινό είναι ότι διατηρώ την ψυχραιμία μου στις δύσκολες στιγμές, έχω την ίδια αγάπη και λατρεία για την θάλασσα με την οποια -εκτός απο φέτος το καλοκαίρι- έχω ιδιαίτερη σχέση λόγω της ιστιοπλοίας, των αγώνων κτλ. Ο Πετρος Ρούσος έχει ένα απωθημένο με την θάλασσα, αφού δεν κατάφερε να την ακολουθήσει ποτέ”.

Ομολογεί πως βρίσκει ιδιαίτερα ενδιαφέρον να μην έχει κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεται. Άλλωστε πιστεύει πως μοιραία ο ηθοποιός και ο χαρακτήρας που υποδύεται γίνονται ένα.

“Κάποια στιγμή σε όλους τους ρόλους, αναγκάζεσαι να πάρεις κάποια “δάνεια”, από χαρακτηριστικά της προσωοπικότητάς σου, τον τρόπο σκέψης, συμπεριφορές που μπορεί να αφορούν και τη δική σου ζωή ή στο δικό σου ψυχισμό.Αυτό είναι μοιραίο γιατί όταν ενσαρκώνεις έναν ήρωα ή προσπαθείς να τον ερμηνεύσεις αφήνεται με το σώμα και τη σκέψη σου. Άρα, ο ήρωας θέλει δεν θέλει παίρνει και στοιχεία από εσένα. Και εσύ ασυνείδητα περνάς στοιχεία δικά σου στον ήρωα”, εξηγεί.

Σε ερώτηση σχετικά με τις διακοπές του ο Δάνης Κατρανίδης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Δεν υπάρχει αυτή η λέξη”, αφού το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού το πέρασε περιοδεύοντας με την παράσταση “Το παιχνίδι της Μοναξιάς”.

Στο θεατρικό αυτό έργο, συμπρωταγωνιστεί με την τηλεοπτική του κόρη, Χρύσα Παππά. Από την πρώτη Οκτώβρη μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, θα συνεχίσουν τις παραστάσεις στο θέατρο “Ζήνα”, ενώ μετά θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε πολλές πόλεις της χώρας.

Read More

And More