Η άγνωστη σχέση του πρώην συζύγου της Britney Spears με τον Justin Timberlake!

Τις λεπτομέρειες της φιλίας που δημιούργησε με τον Justin Timberlake μετά τον οριστικό χωρισμό του από την Britney Spears, αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό US Weekly, o Kevin Federline.


O Kevin Federline.

Ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας και πατέρας των δύο παιδιών της, γνωριζόταν πριν από τη σχέση του με την τραγουδίστρια με τον Justin Timberlake. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους ωστόσο, δεν είχε καμία επαφή με τον Justin – που ήταν επίσης ζευγάρι με την τραγουδίστρια για τρία χρόνια – καθώς “ήταν άβολο και αισθανόμουν άσχημα που ήμουν ο επόμενος σύντροφός της” διευκρινίσε.


Από την εποχή που η Britney Spears και ο Justin Timberlake ήταν το αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής.

Ωστόσο οι δυο τους ήρθαν κοντά τα τελευταία χρόνια και πλέον είναι καλοί φίλοι. “Είμαστε μια χαρά μεταξύ μας εγώ και ο J. Μάλιστα πρόσφατα πήγα στην συναυλία του στο Las Vegas και συναντηθήκαμε μετά τη συναυλία και περάσαμε χρόνο παρέα και με άλλους φίλους μας.

Ήταν πολύ καλά”, δήλωσε ο Kevin Federline και συμπλήρωσε πως οι δύο φίλοι μοιράζονται ένα ακόμα κοινό στοιχείο εκτός από το… παρελθόν τους με την Britney Spears. “Λατρεύουμε το golf και συχνά παίζουμε μαζί”, είπε ο χορευτής στο US Weekly.

Read More

And More