Kim Kardashian: Είχε κάνει κρυφά εγχείριση στη μήτρα πριν μείνει ξανά έγκυος;

Μια κρυφή πτυχή της δεύτερης εγκυμοσύνης της αποκάλυψε το περιοδικό US Weekly την οποία η Kim Kardashian δεν έχει διαψεύσει δημόσια. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η γνωστή τηλεπερσόνα, υποβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο μυστικά σε εγχείριση για να διορθώσει βλάβη στη μήτρα της προκειμένου να καταφέρει να μείνει ξανά έγκυος.

Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα γυναικολογικά προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν μετά την γέννηση της πρωτότοκης κόρης της North West, που θα συμπληρώσει τα 2 της χρόνια σε λίγες ημέρες, ωστόσο δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε σχετική επέμβαση.


Τα πρώτα σημάδια της δεύτερης εγκυμοσύνης της δεν έχουν αρχίσει ακόμα να γίνονται εμφανή.

Σύμφωνα με το περιοδικό η Kim Kardashian έπρεπε να περιμένει 12 εβδομάδες για να αναρρώσει πλήρως προτου μπει στην διαδικασία να μείνει έγκυος. “Ήταν μια περίοδος που είχε ρίξει πολύ την ψυχολογία της Kim Kardashian, εκείνη κατά την οποία δεν κατάφερνε να συλλάβει ένα παιδί. Την ανησυχούσε” λέει πηγή στο περιοδικό.

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύμα το δεύτερο παιδάκι που περιμένει σε λίγους μήνες να φέρει στον κόσμο η Kim Kardashian μάλλον θα είναι και το τελευταίο που θα μπορέσει να φέρει κυοφορώντας η ίδια τουλάχιστον στον κόσμο.

Read More

And More