Kim Kardashian – Kanye West: Κι όμως ταξίδεψαν στην Αρμενία στην economy class!

Μπορεί η περιουσία τους να εκτιμάται πως φτάνει τα 155 εκατομμύρια δολάρια, όμως η Kim Kardashian και ο Kanye West δεν την απέκτησαν κάνοντας σπατάλες. Γι’ αυτό άλλωστε και επέλεξαν να ταξιδέψουν στην οικονομική θέση (economy class) του αεροπλάνου που τους μετέφερε στην Αρμενία στο πρόσφατο ταξίδι τους εκεί με αφορμή την βάπτιση της μικρής τους κόρης στην κοντινή Ιερουσαλήμ.

Η είδηση πως οι δυο τους προτίμησαν να ταξιδέψουν με λιγότερες ανέσεις και λιγότερα χρήματα στο αντίτιμο του εισιτηρίου φυσικά μεταδόθηκε όταν ένας πολίτης που τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της πτήσης -εμφανώς κουρασμένους- αποφάσισε να μοιραστεί την φωτογραφία τους μέσω Twitter. Την φωτογραφία τους αναδημοσίευσε και η Daily Mail.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τουλάχιστον ο ράππερ επιλέγει την οικονομική θέση για ένα αεροπορικό του ταξίδι. Ο ίδιος και η πεθερά του Kris Jenner έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον μία ακόμα φορά να ταξιδέυουν economy class φέτος όταν επέστρεφαν στις Η.Π.Α. από το Παρίσι, όπου είχαν βρεθεί για την εβδομάδα μόδας που διοργανώθηκε εκεί.

Read More

And More