Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.11.2010 | 23:46

Οι αταξίες του Σουηδού βασιλιά!

Οι αταξίες του Σουηδού βασιλιά!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
"Ο Απρόθυμος Μονάρχης",τιτλοφορείται η αποκαλυπτική βιογραφία του Καρόλου ΙΣΤ' Γουστάβου. Το βιβλίο είναι συλλογικό έργο τριών δημοσιογράφων, και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο κοινό με τις γαργαλιστικές του λεπτομέρειες.

Στο βιβλίο περιγράφονται με γλαφυρότητα τα μέχρι πρότινος μυστικά του 64χρονου βασιλιά που στα 37 χρόνια της βασιλείας του, θεωρούνταν υπόδειγμα αξιοπρέπειας και ηθικής, αλλά και αφοσίωσης στο καθήκον και στην οικογένειά του.

Οι συγγραφείς ωστόσο, μιλούν για αχαλίνωτα σεξουαλικά πάρτι με στριπτιζέζ, αλλά και για μια πολύχρονη παράνομη σχέση με την Σουηδή τραγουδίστρια του pop συγκροτήματος Army of Lovers,  Camilla Henemark.Ο ιδιοκτήτης ενός από τα κακόφημα μπαρ που σύχναζε ο βασιλιάς, φέρεται να εμπλέκεται και με τη μαφία. Ο ίδιος δήλωσε πως του άρεσε που είχε πελάτη τον βασιλιά, γιατί έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει έφοδο η αστυνομία.

Οι αρχές φαίνεται να προστάτευαν καλά το μυστικό του βασιλιά εξαφανίζοντας τα αποδεικτικά στοιχεία με κατασχέσεις αρνητικών και φωτογραφιών από τα πριβέ πάρτι.

Ο βασιλιάς σε συνέντευξη τύπου δήλωσε πως δεν έχει προλάβει ακόμη να διαβάσει το βιβλίο, ωστόσο δεν προέβη ουσιαστικά σε καμία διάψευση, και ειδικότερα για  το δεσμό του με την τραγουδίστρια είπε "Μίλησα με την οικογένεια μου και τη βασίλισσα, γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε, γιατί αυτά είναι πράγματα που έγιναν πολύ καιρό πριν". Το βιβλίο πάντως μέχρι στιγμής έχει πουλήσει πάνω απο 20.000 αντίτυπα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10