Κλέλια Ρένεση: “Ακόμα και σήμερα πολλοί φίλοι μου δεν με αναγνωρίζουν”! Βίντεο

Στην πρεμιέρα της ταινίας “Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης”, στην οποία πρωταγωνιστεί, βρέθηκε η Κλέλια Ρένεση το βράδυ της Δευτέρας (δες εδώ την εμφάνιση της Μπέτυς Μαγγίρα στην ίδια πρεμιέρα). Η ηθοποιός, που υποδύεται την κόρη της κινηματογραφικής Ιοκάστης (Ρένια Λουιζίδου), μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής Happy Day κατά την άφιξη της στον κινηματογράφο ODEON Cosmopolis.


Ανάμεσα στους συμπρωταγωνιστές της στην ταινία Λεωνίδα Καλφαγιάννη και Σάββα Πούμπουρα

“Συμβαίνει να μη με γνωρίζουν. Ακόμα και σήμερα πολλοί φίλοι μου δεν με αναγνωρίζουν και αν έχουμε για παράδειγμα ραντεβού στο Σύνταγμα στις 2.00, φτάνω στο ραντεβοί, στέκομαι δίπλα τους και εκείνοι θα κοιτάνε τριγύρω και θα ψάχνουν την Κλέλια. Έχω καταλάβει ότι είναι μια πολύ ακραία αλλαγή από το πολύ ξανθό στο πολύ σκούρο αλλα μου αρέσει”, δήλωσε για την μελαχρινή εμφάνιση που έχει υιοθετήσει λόγω της συμμετοχής της στην σειρά του MEGA “Μοντέρνα οικογένεια”.

Η ηθοποιός απάντησε επιπλέον και στο αν δέχεται το φλερτ των ανδρών όταν κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης. “Κάτι γίνεται, εντάξει” είπε γελώντας και συμπλήρωσε: “Με πειράζει λίγο ο κόσμος αλλά με ωραίο τρόπο, σπάνια ακούω χυδαιότητες. Δεν ξέρω, προφανώς εκπέμπω κι εγώ μια ζεστασιά και οι άνθρωποι που με πλησιάζουν εκφράζονται χύμα αλλά με πολύ ωραίο τρόπο”, κατέληξε η ίδια.

Δες το βιντεο με τις δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day:

Read More

And More