Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.06.2015 | 15:10

Το μικρό κοάλα και η μαμά του που μας συγκίνησαν περισσότερο αυτή την εβδομάδα!

Το μικρό κοάλα και η μαμά του που μας συγκίνησαν περισσότερο αυτή την εβδομάδα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Όταν η μαμά του η Lizzy χτυπήθηκε με εκείνον στο μάρσιππό της από αυτοκίνητο στην Αυστραλία, εκείνος κατάφερε να βγει αμέσως αλώβητος από το ατύχημα. Όμως η μαμά του μικρού Phantom είχε υποστεί τραύμα στο κεφάλι και ο ένας της πνεύμονας είχε καταρρεύσει με αποτέλεσμα να πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε εγχείριση.

Κι ο μικρός Phantom δεν σταματούσε να την αγκαλιάζει κατά τη διάρκεια της επέμβασης αγωνιώντας για το μέλλον της μαμάς του.Συγκινημένοι με την συμπεριφορά του οι γιατροί του Νοσοκομείου Άγριας Ζωής του ζωολογικού κήπου της Αυστραλίας δεν σταμάτησαν να τον φωτογραφίζουν και σύντομα οι φωτογραφίες του κατέκλυσαν το διαδίκτυο.Τα καλά νέα είναι ότι σύμφωνα με τους εκπροσώπους του νοσοκομείου, η μητέρα του αναρρώνει από την επέμβαση που πήγε καλά και οι δυο τους θα ξαναενωθούν και πάλι σύντομα!

Μπορεί τα κοάλα να είναι ένα από τα ζώα του πλανήτη με την μικρότερη αναλογία εγκεφάλου και σωματικής διάπλασης αλλά η τρυφερότητα με την οποία ο Phantom αγκάλιαζε τη Lizzy είναι γραμμένη στο DNA κάθε εκπροσώπου του χαριτωμένου αυτού μαρσιπποφόρου είδους.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το παρακάτω βίντεο με την συγκινητική πρώτη αγκαλιά ενός μωρού κοάλα και της μητέρας του.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10