Βάσω Κολλιδά – Γιάννης Εμμανουηλίδης: Τριήμερη απόδραση με τους κολλητούς τους στη Μύκονο!

Μια ρομαντική μίνι απόδραση στο “νησί των Ανέμων”, απόλαυσε η Βάσω Κολλιδά με τον σύζυγό της Γιάννη Εμμανουηλίδη. Οι δυο τους είχαν κοντά τους την καλύτερη παρέα, την Κορίνα Στεργιάδου, που θα παντρέψει το ζευγάρι όταν τελέσει τον θρησκευτικό γάμο του και τον σύζυγό της Αντώνη Βλοντάκη.

Τα δύο ζευγάρια κάνουν κολλητή παρέα και τα πειράγματα μεταξύ τους στην παραλία όπου τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, έδιναν κι έπαιρναν.

Η Βάσω Κολλιδά και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης λίγους μήνες αφού έγιναν γονείς, αποχωρίστηκαν τον μικρό τους γιο για να περάσουν λίγο χρόνο αφιερωμένο αποκλειστικά στη σχέση τους. Κι όπως “προδίδουν” τα παρακάτω τρυφερά στιγμιότυπα, οι δυο τους παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Τα δύο ζευγάρια εντόπισε ο φωτογραφικός φακός και κατά τη διάρκεια μιας βραδινής βόλτας τους στα Ματογιάννια. Η Βάσω Κολλιδά και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης, παρότι πέρασαν μια δύσκολη περίοδο λόγω της απώλειας του αγαπημένου θείου του επιχειρηματία, χαμογελούν ξανά χάρη στην μεταξύ τους τρυφερή σχέση και την αγάπη των φίλων τους.

Read More

And More