Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει ποια είναι η νέα της αγάπη! Φωτογραφία

Όπως σου έχουμε ήδη γράψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει υιοθετήσει για τα καλά, έναν υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει προπονήσεις στο γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Εκεί, στον χώρο του γυμναστηρίου ήταν που η παρουσιάστρια συνάντησε την νέα της αγάπη. Και αποφάσισε να μοιραστεί το νέο με όλους τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προπονήθηκε στο μποξ και ικανοποιήθηκε τόσο από αυτή τη μέθοδο άσκησης ώστε φωτογράφισε τον σάκο του μποξ και σχολιάζοντας: “η νέα μου αγάπη” μοιράστηκε μέσω Instagram τη φωτογραφία.


Ο personal trainer που έχει αναλάβει τις προπονήσεις της στο μποξ, σχολίασε την φωτογραφία σημειώνοντας πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα στο συγκεκριμένο σπορ. “Μια νέα πολεμική μηχανή γεννήθηκε! Ήσουν φοβερή” έγραψε ο προπονητής της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο μποξ το οποίο είχε δοκιμάσει ξανά πριν από έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 2014. Τότε μάλιστα είχε μοιραστεί και πάλι μια φωτογραφία της, από την ώρα της προπόνησής της.

Read More

And More